voetbalzone

Update: Voormalig toptalent van PSV tekent bij koploper Jupiler League

Thijs Post06 feb 2014, 11:36
Laatst bijgewerkt: 06 feb 2014, 11:36
Advertentie

Funso Ojo werd bij PSV gezien als toptalent, maar de nu 22-jarige Belg wist geen doorbraak te forceren in Eindhoven. Twee seizoenen geleden vertrok Ojo bij PSV en hij ging naar België. Royal Antwerp heeft onlangs de overeenkomst met Ojo laten ontbinden en de middenvelder traint nu mee met FC Dordrecht, de koploper van de Jupiler League.

voetbalzone

Omdat Ojo clubloos is, kan hij per direct aan de slag bij de lijstaanvoerder van het tweede niveau van Nederland, zo meldt RTV Rijnmond. "We onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ojo wil graag weer voetballen en wij kunnen een goede middenvelder altijd gebruiken", aldus directeur Marco Boogers.

In totaal speelde Ojo, die in het seizoen 2008/09 debuteerde bij PSV, elf wedstrijden voor de club uit Eindhoven. In 2011 werd Ojo al even verhuurd aan VVV-Venlo en later mocht hij definitief vertrekken bij PSV. Eerst ging hij naar Beerschot AC, maar die club ging failliet. Later trok hij dus naar Royal Antwerp, maar ook het verblijf in zijn geboorteplaats (Ojo is een Antwerpenaar) werd geen succes.

Update 6 februari 12.36 uur - Voormalig toptalent van PSV tekent bij koploper Jupiler League
Directeur Marco Boogers van FC Dordrecht, de koploper van de Jupiler League, laat via Twitter weten dat Funso Ojo een contract tekent bij zijn club. De 22-jarige middenvelder was al even op proef bij de club van trainer Harry van den Ham. De 22-jarige Ojo, die in het verleden werd gezien als een van de grootste talenten van PSV, speelde de voorbije jaren in België bij Beerschot AC en Royal Antwerp.

Bezig met laden …