voetbalzone

Update: VVV-Venlo weigert eerste bod op Calabro

03 jul 2009, 14:41
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2009, 14:41
Advertentie
VVV-Venlo dreigt topscorer Sandro Calabro kwijt te raken aan Sparta Praag. Zowel voorzitter Hai Berden als de hoofdrolspeler zelf zijn op de hoogte van de interesse van de Tsjechen, die in Calabro de gewenste goaltjesdief zien. In Dagblad De Limburger zegt de spits dat hij het avontuur zeker ziet zitten.



Calabro (26) heeft er twee jaar bij VVV opzitten en staat nog tot medio 2010 onder contract bij de Limburgse promovendus. De aanvaller was vooral in het afgelopen seizoen bijzonder goed op dreef, toen hij 25 keer scoorde in 34 competitiewedstrijden. Daarmee had hij een groot aandeel in het kampioenschap van VVV in de Jupiler League.

Sparta Praag, dat stadsgenoot Slavia de afgelopen twee jaar kampioen van Tsjechië zag worden, heeft de aanvaller op de korrel. "Dit zou een prachtige uitdaging zijn. Ze spelen in de voorronde van de Champions League”, reageert Calabro. Volgens VVV valt er alleen te praten over een vertrek, als de juiste transfersom op tafel komt. Berden: “Maar het liefst zien wij Sandro komend jaar gewoon bij VVV spelen.”

Update 14:41 uur:
VVV-Venlo heeft het eerste bod van Sparta Praag op Calabro naar de prullenmand verwezen. Voorzitter Hai Berden geeft tegenover L1 te kennen dat het bod niet voldoende toereikend was om te accepteren. “Er is een bod gedaan, maar nog niet hoog genoeg”, aldus Berden. Calabro zelf zou wel oren hebben naar een transfer naar Tsjechië.
Bezig met laden …