voetbalzone

Update: Website Portsmouth is weer te bereiken

Matthijs van Laar28 jan 2010, 13:06
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2010, 13:06
Advertentie

Het door financiële perikelen geplaagde Portsmouth heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Om het hoofd boven water te houden moet de club fors bezuinigen, waardoor de officiële website momenteel niet meer te bezoeken is. De club kon de kosten voor de hosting niet meer opbrengen. “Website Unavailable”, zo luidt de tekst op http://www.portsmouthfc.co.uk.

“Onze website is down omdat de club niet heeft kunnen voldoen aan de betalingstermijn van de service provider”, zo verklaarde een woordvoerder van Pompey donderdagmiddag. Die liet daarbij in het midden of het offline halen van de website van langdurige aard is, of dat het digitale thuis snel weer te bezoeken zal zijn.

Het betekent het zoveelste negatieve geluid rond de Premier League-club, die de voorbije maanden herhaaldelijk in het nieuws kwam omdat het de salarissen van de spelers en het personeel niet tijdig kon overmaken. Onlangs werd een transferembargo, opgelegd door de organisatie van de Premier League, wel opgeheven.

Update 16:48 uur - Website Portsmouth weer in werking getreden
Fans en andere bezoekers kunnen weer terecht op de website van Portsmouth. Na enkele uren van onbereikbaarheid kan er weer een beroep worden gedaan op de digitale thuishaven van de Premier League-club. Volgens de BBC is er inmiddels een regeling getroffen met de hoster van de site.

Bezig met laden …