voetbalzone

Update: 'Wijnaldum arriveert in Liverpool voor medische keuring'

Gijs Freriks21 jul 2016, 16:25
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2016, 16:25
Advertentie

Georginio Wijnaldum gaat naar alle waarschijnlijkheid naar Liverpool. De clubs hebben volgens Sky Sports een akkoord bereikt over een transfersom van circa dertig miljoen euro en de aanvallende middenvelder reist nu naar trainingscomplex Melwood af om zich er medisch te laten keuren.

/

De dertigvoudig international van het Nederlands elftal moet na Sadio Mané, Loris Karius, Ragnar Klavan, Joel Matip en Marko Grujic de zesde zomeraanwinst voor het team van manager Jürgen Klopp worden. Zijn arbeidsovereenkomst bij Championship-club Newcastle United loopt overigens nog tot de zomer van 2020 door.

Wijnaldum, die ook in beeld was bij Tottenham Hotspur en Everton, speelde tot dusverre veertig officiële wedstrijden voor Newcastle. Daarin kwam hij tot elf doelpunten en vijf assists.

Update 21 juli 16.25 uur - 'Wijnaldum arriveert in Liverpool voor medische keuring'
De transfer van Georginio Wijnaldum naar Liverpool zou wel eens snel afgerond kunnen worden. Sky Sports, normaal gesproken goed ingevoerd als het om transferzaken gaat, meldt donderdagmiddag dat Wijnaldum op het trainingscomplex van the Reds is gearriveerd, voor zijn medische keuring. Als er geen problemen aan het licht komen, wordt de middenvelder voor circa dertig miljoen euro overgenomen van Newcastle United.

Bezig met laden …