voetbalzone

Update: Willem II en Fran Sol ontvangen goed nieuws na medisch onderzoek

Gijs Freriks01 nov 2017, 17:24
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2017, 17:24
Advertentie

De operatie bij Fran Sol is goed verlopen, zo heeft Erwin van de Looi op de persconferentie laten weten. Willem II maakte donderdag bekend dat er deze week een tumor was ontdekt in de teelbal van de aanvaller en daaraan is Sol nu geopereerd.

“Het was volgens de doktoren vooraf gezien geen al te moeilijke ingreep, dus was de verwachting dat de operatie zou slagen”, aldus de trainer van De Tricolores, die het nare nieuws dinsdagavond na het bekerduel met sc Heerenveen vertelde aan de selectie: “Dat kwam uiteraard hard aan.”

“Vorige week misten we Ben Rienstra, red tegen Groningen omdat zijn zoontje in het ziekenhuis moest worden opgenomen en deze week kwam het nieuws over Fran. Op zulke momenten beseffen we dat gezondheid vele malen belangrijk is dan voetbal. De groep gaat goed met deze situaties om en sommige jongens zullen hier ook kracht uit halen. Voetbal is een goede uitlaatklep”, aldus Van de Looi.

Update 1 november 18.24 uur - Willem II en Fran Sol ontvangen goed nieuws na medisch onderzoek
Willem II en Fran Sol hebben woensdag goed nieuws ontvangen omtrent de gezondheidssituatie van de aanvaller. De uitslagen van de scan en het onderzoek zijn positief. Er zijn geen aanvullende behandelingen nodig. Eind volgende week verwacht de aanvaller de training te hervatten.

Bezig met laden …