voetbalzone

Update: Zaakwaarnemer speculeert over vertrek peperdure Bernard

Bart Kruyt25 jul 2013, 10:40
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2013, 10:40
Advertentie

Arsenal heeft de fans vuurwerk op de transfermarkt beloofd, maar vooralsnog is alleen de transfervrije Yaya Sanogo binnengehaald. The Gunners hebben wel al twee keer een bod uitgebracht op Luis Suárez, twee keer zonder succes, en schijnen ook erg geïnteresseerd te zijn in Bernard. De dribbelaar speelt vannacht met Atlético Mineiro de finale van de Copa Libertadores.

/

Arsenal-scout Everton Gushiken zal bij dit duel aanwezig zijn om Bernard live aan het werk te zien, zo meldt ESPN Brazil. Arsène Wenger is weliswaar overtuigd van de kwaliteiten van de twintigjarige dribbelaar, maar het hoge prijskaartje zorgt toch voor nog wat twijfels. Atlético Mineiro zou liefst dertig miljoen euro vragen voor de Braziliaan, die vijf interlands achter zijn naam heeft staan.

Vorige week werd al beweerd dat Arsenal Bernard bijna binnen zou hebben, maar dat gerucht werd al snel ontkend door Wenger. FC Porto en Shakhtar Donetsk schijnen ook interesse te hebben in de vleugelspeler, die vorige week overigens niet in actie kwam in de eerste 'helft' van de Copa-finale tegen het Paraguayaanse Olimpia. Zonder Bernard verloor Atlético met 2-0 en die achterstand moet het vannacht in eigen huis zien goed te maken.

Update 25 juli 10.40 uur - Zaakwaarnemer speculeert over vertrek peperdure Bernard
Arsenal wil zich graag versterken met Bernard en lijkt een goede kans te maken. De dribbelaar won in de nacht van woensdag op donderdag met Atlético Mineiro de Copa Libertadores en werd op Twitter gefeliciteerd door zijn zaakwaarnemer, Adriano Spadoto: "Gefeliciteerd Bernard! De Confederations Cup, de Copa Libertadores... een perfect afscheid!" Bernard zelf zei na de wedstrijd tegen Olimpia overigens dat hij niet weet waar zijn toekomst ligt: "Het is aan God en aan de voorzitter", zei hij.

Bezig met laden …