voetbalzone

Vader Hummels: 'Dortmund wist van niets, maar dat gold ook voor ons'

Peter Nusselder23 okt 2013, 10:10
Laatst bijgewerkt: 23 okt 2013, 10:10
Advertentie

Als we Hermann Hummels, de vader en zaakwaarnemer van Mats Hummels, moeten geloven, dan blijft de verdediger ‘gewoon’ bij Borussia Dortmund. De Duits international zou al een akkoord hebben met Barcelona over een transfer komende zomer, maar volgens vader Hummels is dat onzin.

/

“Er speelt niets”, maakt de belangenbehartiger duidelijk in gesprek met TZ. “Het zijn alleen maar geruchten, zoals je die ook steeds weer hoort over andere spelers. Ik heb nu gelezen dat Ilkay Gündogan weg zou gaan, vorige week zat Thomas Müller nog in Barcelona en is hij daar wezen eten. Die dingen gebeuren nu eenmaal en daar worden dan een hoop verhalen bij verzonnen.”

Humels senior geeft wel aan soms benaderd te worden door tussenpersonen die beweren op te treden namens Barça. “Soms zoeken die vervolgens de pers op. In april gebeurde dat, drie dagen later stond het in de krant. Dortmund wist van niets, maar dat gold voor ons net zo goed.” Uiteindelijk lijkt het erop dat de 24-jarige verdediger ondanks alles toch bij Borussia blijft. “Daar ziet het wel naar uit.”

Bezig met laden …