voetbalzone

Vader Mexicaan Hernandez neemt ontslag om zijn zoon live te bekijken

Matthijs van Laar04 jun 2010, 14:11
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2010, 14:11
Advertentie

De vader van Mexicaans international Javier Hernandez heeft er alles voor over om zijn zoon live aan het werk te zien tijdens het komende WK. De coach van de reserves van Guadalajara zegde zijn baan op om naar Zuid-Afrika te reizen, om zo de toekomstig aanvaller van Manchester United in actie te kunnen zien.

/

“Ik heb toestemming gevraagd om naar het WK te gaan, maar die kreeg ik niet”, verklaarde Hernandez senior tegenover ESPN. “Ik heb toen twee dagen overlegd met mijn familie en besloten om ontslag te nemen. Ik wil per se naar het WK om mijn kind aan het werk te zien. Familie gaat bij mij voor het werk.”

“Het was een lastige beslissing, maar ik weet dat ik geen eeuwig leven heb. Organisaties blijven wel altijd bestaan, maar een mens niet. Ik snap dat een organisatie op de eerste plek moet komen, maar ik ben daar slechts een passant. Dit is wat ik echt belangrijk vind in het leven.” Hernandez junior scoorde onlangs nog in de oefenwedstrijd tegen Nederland. Hij speelt met ingang van komend seizoen op Old Trafford.

Bezig met laden …