voetbalzone

Vader raadde doelman Mignolet zomerse overstap naar PSV af

Daniel Cabot Kerkdijk12 jun 2010, 12:16
Laatst bijgewerkt: 12 jun 2010, 12:16
Advertentie

Stefan Mignolet heeft zijn zoon Simon afgeraden naar PSV te gaan. De doelman van Sint-Truiden bereikte eerder deze week een akkoord met Sunderland, ondanks dat hij dichtbij een overstap naar Eindhoven was. "De stap van STVV naar PSV was minder groot geweest", zegt vader Stefan in Het Belang van Limburg. "Eindhoven, dat is niet het buitenland."

"Simon had gewoon thuis kunnen blijven wonen", vervolgt Mignolet senior. "Maar na zijn eerste bezoek aan Sunderland stond Simons besluit vast. Toen hij op een bepaald moment zei dat hij toch maar voor PSV zou kiezen om ons een plezier te doen, ben ik tussenbeide gekomen. Het gaat om zijn carrière, hij moet de stappen zetten die hij wil zetten. En daarin zullen we hem altijd voor de volle 100 procent steunen."

"Ik heb grote ogen getrokken tijdens de onderhandelingen met Sunderland, echt op alles hadden ze een antwoord. Wat je ook wil, één keer met de vingers knippen en er staat iemand klaar." Mignolet heeft nog niet getekend, maar de cijfers ogen alvast indrukwekkend. "Dat is een andere wereld. Ik heb de cijfertjes twee keer moeten lezen, dat is toch schrikken. Simon zet in één keer drie tot vier stappen vooruit."

Bezig met laden …