voetbalzone

Vadocz put vertrouwen uit eerste treffer

24 nov 2008, 13:31
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2008, 13:31
Advertentie
Het eigen doelpunt van Hernán Pellerano was eigenlijk al voldoende om ten koste van Almería de eerste competitiezege van het seizoen te boeken, maar diep in blessuretijd zorgde Kristian Vadocz zondag voor de definitieve ontlading bij Osasuna. De voor Santi Ezquerro ingevallen Hongaar zorgde met de 3-1 voor het slotakkoord.

"Drie doelpunten in elf wedstrijden en nu drie in één wedstrijd", zo citeert de Spaanse sportkrant Marca maandag de voormalig middenvelder van NEC. "Het was een ongelukkige reeks waarin we elke wedstrijd twee tot drie goede kansen wisten te creëren, maar de bal er eenvoudigweg niet in wilde. Hopelijk is deze overwinning de start van een goede reeks. We hebben voldoende kwaliteit om hoger te staan."

De komst van José Antonio Camacho heeft Vadocz goed gedaan. Onder diens voorganger José Ángel Ziganda kwam hij niet verder dan twee duels. Camacho, onder meer ex-bondscoach van Spanje, ziet het wel in de zeventienvoudig Hongaars international zitten. In de voorgaande drie wedstrijden speelde Vadocz van begin tot eind.

"Bij mijn komst stelde ik als doel om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen", besluit Vadocz (23), die één seizoen in Nijmegen speelde. "De concurrentie is groot, maar de laatste weken valt de situatie in mijn voordeel uit. Hopelijk draagt mijn doelpunt bij aan een mooie reeks, zowel voor de club als voor mijn eigen persoon."
Bezig met laden …