voetbalzone

Valbuena in tranen tijdens interview: ‘Het is hard, we zitten verslagen’

Gijs Freriks04 jul 2014, 20:51
Laatst bijgewerkt: 04 jul 2014, 20:51
Advertentie

De teleurstelling is groot bij Frankrijk. Les Bleus werden vrijdagavond door Duitsland uit het toernooi geknikkerd (0-1) en kort na het eindsignaal barstte Antoine Griezmann in tranen uit. Collega Mathieu Valbuena hield het ook niet droog tijdens een interview met beIN Sports.

voetbalzone

Olympique Marseille-middenvelder Valbuena was bijzonder emotioneel; hij speelde misschien wel zijn laatste duel op een WK, want over vier jaar is hij 33 jaar. “Het is hard. We hebben mooie momenten meegemaakt en dan is het jammer dat het op zo’n manier moet eindigen. We waren niet efficiënt genoeg. We zitten echt verslagen, want we wilden het tot het einde schoppen. We hebben alles gegeven, maar het was niet genoeg.”

Bondscoach Didier Deschamps zei na afloop ‘nergens spijt’ van te hebben: “Nee, ondanks dat we de ambitie hadden om verder te komen. Maar Duitsland heeft gewoon meer ervaring. In de kleedkamer heerste verdriet, teleurstelling en frustratie, maar we mogen niet vergeten dat we het erg goed hebben gedaan. Een kwartfinale is niet niks, ik ben trots op de jongens”, aldus Deschamps.

Bezig met laden …