voetbalzone

Valdés: ‘Het zou bijzonder zijn, als ik met hem bij AS Monaco kon spelen’

Erik van Dam14 okt 2013, 12:57
Laatst bijgewerkt: 14 okt 2013, 12:57
Advertentie

Víctor Valdés is na dit seizoen transfervrij en heeft al besloten, dat hij Barcelona dan definitief zal verlaten. Bijtekenen doet hij niet meer, want de doelman heeft besloten dat hij een andere cultuur wil verkennen. Cesc Fàbregas zei vorige week dat Valdés wil dat zijn kinderen Engels leren, maar dat is wellicht een dwaalspoor. Valdés zelf spreekt namelijk ook over de Franse competitie.

/

“De Ligue 1 vind ik een aantrekkelijke competitie. AS Monaco, of een andere club in Frankrijk zijn goede opties”, zegt Valdés tegen Telefoot. “Dat is voor mij een optie. Maar mijn toekomst ligt in de handen van mijn zaakwaarnemers. Ik wil alleen zeggen dat ik Monaco een goede optie vind. Ik weet dat Éric Abidal er erg gelukkig is en met hem ben ik erg goed bevriend”, aldus de doelman.

“Ik beschouw hem als een broer, hij is een voorbeeld als mens. Het zou bijzonder zijn, als ik samen met hem bij AS Monaco kon spelen.” Valdés is ook in verband gebracht met Paris Saint-Germain, waar Salvatore Sirigu de eerste keus onder de lat is. Ook Arsenal is vaak genoemd; Wojciech Szczesny is daar de nummer één.

Bezig met laden …