voetbalzone

Valdés: ‘Ik heb geen slechte woorden over voor Louis van Gaal'

Gijs Freriks19 aug 2016, 08:00
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2016, 08:00
Advertentie

Victor Valdés maakte zaterdag tegen Stoke City zijn debuut voor Middlesbrough en voelt zich weer helemaal voetballer. Dat is wel eens anders geweest, want de 34-jarige doelman mocht in oktober niet meer van Louis van Gaal meetrainen bij het eerste elftal van Manchester United. Valdés kwam op Old Trafford ook tot slechts twee wedstrijden.

/

De Spanjaard geeft in een interview met Sky Sports toe dat hij het moeilijk heeft gehad in Manchester, maar neemt Van Gaal niets kwalijk. “Ik heb geen slechte woorden over voor Van Gaal of Manchester United. Ze hebben mij tijdens mijn knieblessure geholpen en de trainer heeft mij de kans gegeven bij zowel Barcelona als United. Hij is als een vaderfiguur voor mij.”

“Ik wil onze laatste zes maanden niet als iets slechts herinneren, want voor mij blijft Van Gaal gewoon top. We zijn nog altijd vrienden en er zijn geen problemen tussen ons. Ik wil ook beloftentrainer Alan Fettis bedanken. Hij zorgde ervoor dat ik door zou gaan, terwijl ik erover nadacht om mijn carrière te beëindigen”, aldus Valdés.

Bezig met laden …