voetbalzone

‘Valdés is 99 procent zeker en kondigt in januari nieuwe club al aan’

Erik van Dam17 okt 2013, 10:53
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2013, 10:53
Advertentie

Víctor Valdés zal volgens het Spaanse Sport in januari aankondigen dat hij na het seizoen vertrekt naar AS Monaco. De 31-jarige Spanjaard beschikt over een aflopend contract bij Barcelona en etaleert de laatste tijd een goede vorm bij zijn club. Bijtekenen doet hij niet meer, want de doelman heeft besloten dat hij een andere cultuur wil verkennen.

/

Het ziet er volgens Sport sterk naar uit dat Monaco met hem aan de haal gaat. Daarmee troeft het enkele andere clubs af, die ook interesse hadden in Valdés. Het medium weet dat de nieuwe bestemming ’99 procent zeker is’ en dat Valdés voor zichzelf de knoop al heeft doorgehakt. Het is niet ondenkbaar dat de berichtgeving juist is, want maandag sprak Valdés al lovend over de Ligue 1-club.

“Dat is voor mij een optie. Maar mijn toekomst ligt in de handen van mijn zaakwaarnemers. Ik wil alleen zeggen dat ik Monaco een goede optie vind. Ik weet dat Éric Abidal er erg gelukkig is en met hem ben ik erg goed bevriend”, zei de doelman. Barcelona heeft nog flink zijn best gedaan Valdés te behouden, met een sterk verbeterde aanbieding. Valdés wilde echter niet meer van gedachten veranderen. Valdés mag in januari officieel elders tekenen. Monaco staat momenteel (gedeeld) bovenaan in Frankrijk; Danijel Subasic, Sergio Romero en Flavio Roma zijn eerste, tweede en derde doelman.

Bezig met laden …