voetbalzone

Valdés maakt met transfer naar België einde aan lijdensweg onder Van Gaal

Thijs Post24 jan 2016, 12:25
Laatst bijgewerkt: 24 jan 2016, 12:25
Advertentie

Víctor Valdés speelt de rest van het seizoen op huurbasis bij Standard Luik. Via de officiële kanalen maakt de Belgische topclub melding van de komst van de 34-jarige Spanjaard, die bij Manchester United op een zijspoor was beland. Standard Luik is uitermate trots dat Barcelona-icoon Valdés de rode kleuren komt verdedigen.

voetbalzone

“Dit is een fantastische kans voor onze jonge keepers te profiteren van de ervaring en het advies van een van de beste keepers ter wereld. We zijn trots op de komst van een professional als Valdés”, zo luidt een statement.

Bij Manchester United speelde Valdés, die in botsing kwam met manager Louis van Gaal, slechts twee officiële wedstrijden in de hoofdmacht. Bij Barcelona liet hij veel mooiere cijfers noteren. Hij speelde 535 officiële wedstrijden in Catalonië en hij won onder meer zes keer de landstitel, drie keer de Champions League en twee keer de Copa del Rey.

DONE DEAL! Victor Valdés van Manchester United naar Standard Luik, op huurbasis voor de rest van het seizoen. #mufc #bpl #rscl

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op



Bezig met laden …