voetbalzone

Valdés toont klasse: ‘Ik blijf Van Gaal eeuwig dankbaar’

Thijs Post05 feb 2016, 12:03
Laatst bijgewerkt: 05 feb 2016, 12:03
Advertentie

Toen Víctor Valdés met een zware blessure vertrok bij Barcelona kwam de doelman niet meer aan de bak, maar Louis van Gaal haalde de Spanjaard naar Manchester United. Het boterde echter niet tussen Van Gaal en Valdés en de keeper werd persona non grata op Old Trafford. Hij kreeg geen rugnummer, mocht niet meer meetrainen en werd richting de uitgang geduwd. Valdés speelt inmiddels bij Standard Luik, maar hij weigert Van Gaal een trap na te geven.

voetbalzone

“Van Gaal is degene die mij ontdekte bij Barcelona toen ik twintig jaar oud was. Na mijn blessure belde hij me op en vroeg hij mij om naar Manchester United te komen. Ik moet hem dankbaar zijn. Toen ik naar Standard kon, heb ik echter niet getwijfeld.”

In gesprek met BELGA legde Valdés al uit dat hij twee opties had. “Bij Manchester United blijven zonder te spelen of naar Standard komen en zoveel mogelijk plezier proberen te beleven op het veld. Voor mij is Standard geen kleine club. Al mijn vrienden waren blij met mijn keuze. Ik wilde opnieuw een voetballer zijn. Dit is weer een nieuwe stap. Ik wil spelen en prijzen winnen. Aan stoppen zal ik pas denken rond mijn veertigste”, klonk het.

Bezig met laden …