voetbalzone

Valdez: 'Spanje zal hoofdpijn krijgen als ze van ons willen winnen'

Daniel Cabot Kerkdijk30 jun 2010, 07:10
Laatst bijgewerkt: 30 jun 2010, 07:10
Advertentie

Nelson Valdez kijkt uit naar de komende ontmoeting van Paraguay op het WK in Zuid-Afrika. In de kwartfinale van de mondiale eindronde is Europees kampioen Spanje de tegenstander. De Zuid-Europeanen wonnen dinsdag van Portugal (1-0), terwijl Paraguay na penalty's te sterk was voor Japan. "Spanje zal hoofdpijn krijgen als ze van ons willen winnen", voorspelt Valdez.

/

Volgens de aanvaller van Borussia Dortmund maakt Paraguay een goede kans tegen la selección española. "Spanje was een van de favorieten om het WK te winnen en is dat nog steeds na hun zege op Portugal", legt Valdez uit. "Ze hebben goede spelers als David Villa en Fernando Torres. We hebben veel respect voor hen omdat ze zo goed zijn, maar bang zijn we absoluut niet."

"Spanje zal hoofdpijn krijgen als ze van ons willen winnen", waarschuwt Valdez. "Ze spelen mooi voetbal en laten de bal volop circuleren. Maar wij hebben ook onze kwaliteiten. In deze fase van het WK zijn er in aanloop naar een wedstrijd geen uitgesproken favorieten meer. De strijd is nog niet gestreden."

Bezig met laden …