voetbalzone

Valencia laat miskoop Dominguez terugkeren naar River Plate

Bart Kruyt11 jul 2011, 19:38
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2011, 19:38
Advertentie

Valencia heeft een oplossing gevonden voor miskoop Alejandro Dominguez. De aanvaller speelde in Rusland bij Rubin Kazan de sterren van de hemel, maar wist dit niveau nooit te bereiken in Spaanse dienst. Dominguez keert nu terug naar zijn vaderland Argentinië en gaat verder bij River Plate, dat onlangs degradeerde uit de hoogste Argentijnse afdeling.

Valencia heeft de transfer van de dertigjarige aanvaller nog niet aangekondigd, maar River meldt op haar officiële website dat Dominguez inmiddels meetraint bij de club. De Argentijn is geen onbekende bij de recordkampioen: Dominguez speelde al 27 wedstrijden voor River, voordat hij naar Rusland verhuisde. Daar speelde de aanvaller voor Rubin en Zenit Sint-Petersburg.

Halverwege het seizoen 2009/10 volgde een transfer naar Valencia, maar daar kon hij de hooggespannen verwachtingen niet waarmaken. Dominguez speelde maar 22 competitiewedstrijden voor de Spaanse topclub en scoorde geen enkele keer: nu keert hij terug naar Argentinië. River Plate meldt ook de komst van Fernando Cavenaghi, die transfervrij kon worden binnengehengeld.

Bezig met laden …