voetbalzone

Valencia ontvangt slecht nieuws daags na nederlaag in Madrid

Daniel Cabot Kerkdijk26 okt 2015, 19:47
Laatst bijgewerkt: 26 okt 2015, 19:47
Advertentie

Rodrigo komt de rest van het kalenderjaar niet meer in actie voor Valencia. De club uit de Primera División maakt maandagavond via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller met een scheur in de achterste kruisband van zijn linkerknie kampt.

voetbalzone

Rodrigo viel zondagavond in de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid (2-1 nederlaag) al na dik twintig minuten uit. Nader onderzoek heeft de ernst van de blessure uitgewezen. De club doet geen mededelingen over de duur van de revalidatie, maar voor een dergelijke kwetsuur, waar geen operatie aan te pas zal komen, staar minimaal drie maanden.

Rodrigo is bezig aan zijn tweede seizoen in Mestalla, maar de samenwerking is tot dusver nog niet bepaald gelukkig. In zijn eerste seizoen kwam de 24-jarige aanvaller niet verder dan 4 doelpunten in 32 officiële duels en in de huidige voetbaljaargang slechts één goal in twaalf wedstrijden. Rodrigo werd tussendoor voor liefst dertig miljoen euro overgenomen. De ploeg van Nuno Espirito Santo, die onder druk staat, neemt een tiende plek in.

Bezig met laden …