Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen begint met advies aan Koeman en krijgt direct een toezegging

Laatste update:

Ronald Koeman sprak na de nederlaag tegen Oostenrijk (2-3) bijna zeven dagen niet met de vaderlandse pers. Valentijn Driessen sprak daar afgelopen week Oranje-perschef Bas Ticheler al op aan en maakte maandag van de gelegenheid gebruik om Koeman van een welgemeend advies te voorzien.

Nederland heeft precies zeven dagen om bij te komen van het verlies tegen Oostenrijk voordat de wedstrijd in de achtste finale tegen Roemenië wacht. Koeman gaf aan dat dat een behoorlijke hersteltijd is.

Driessen haakt in op die woorden van Koeman. "Wij vonden zeven dagen ook heel lang", zegt de journalist van De Telegraaf met een cynische ondertoon. "Een advies voor je: misschien dat je ons volgende keer kan uitnodigen voor een bak koffie. Dat zou gezellig zijn, denk ik."

"Vind jij dat gezellig?", lacht Koeman. "Ja, met jou vind ik het altijd gezellig", antwoordt Driessen. "Ik heb jullie wel gemist hoor", zegt Koeman opnieuw lachend. "Dat geloof ik graag ja", zegt Driessen.

"Het was ook wel lang", geeft Koeman toe. "Zullen we het de volgende keer doen dan?" Driessen: "Dat zou ik zeker doen. Ik denk dat het de relatie zeker ten goede zal komen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Zelf zie ik vooral een klein beetje geïrriteerde Koeman met een cynische ondertoon. Die is natuurlijk dat gezeik en gezuig van de heer Driessen helemaal zat. Kan het ergens ook wel begrijpen die gozer is enkel en alleen bezig met het naar beneden halen van ploegen. Gelukkig is die geen Feyenoord watcher.

1 juli 2024 om 16:47
0

Koeman verschijnt bijna 7 dagen niet voor de camera, dat is toch gewoon opmerkelijk voor een coach tijdens een EK haha. Koeman kan Driessen wel zat zijn, maar heel NL is Koeman zat

1 juli 2024 om 17:13
0

Het is ook opmerkelijk dat een land bijna 7 dagen geen wedstrijd speelt tijdens een EK. Waarom doe je alsof hij iedere dag zou moeten aanschuiven als ze toch geen wedstrijd spelen?

Fijn trouwens, dat jij namens het hele Nederlandse volk denkt te kunnen spreken! Scheelt ons weer een hoop.

1 juli 2024 om 17:40
0

Elke dag? Afgelopen vrijdag of zaterdag ofso was er een persmoment waar normaal gesproken de bondscoach ook aanwezig bij zou zijn. Geen enkele reden voor afmelding gemeld door perschef. Koeman is de verantwoordelijke van het team, sta dan ook gewoon die pers te woord en verschuil je niet.

2 juli 2024 om 09:09
0

Er was geen afmelding gemeld omdat hij uberhaupt niet aanschuift bij persmomenten die niet voor of na een wedstrijd zijn. Meld jij je altijd af bij feestjes waarvoor je niet uitgenodigd bent?

1 juli 2024 om 16:52
0

Toch verscheen die laatste weken ook ineens bij Feyenoord om de discussie met Slot aan te gaan. Kansloos was dat ook zeg.

Mooi dat het zo kan, Valentijn zet de boel op scherp met zijn ‘andere’ stijl van interviewen.
Er gebeurt wat en dat is prima.

1 juli 2024 om 16:41
0

Zet de boel op scherp? Op scherp om met zijn allen boven een emmer te kokhalzen, want een andere scherpte brengt hij niet in mijn optiek.

1 juli 2024 om 16:48
0

als je een, naar mijn mening, halfgare journalist nodig hebt om op scherp te komen... dan is er heel veel mis.

1 juli 2024 om 19:01
0

Een soort Bert Maalderink, andere vraagstelling. Ieder z’n smaak gelukkig! Als je liever naar eenheidsworsten luistert die naar de mond praten is die optie er ook.

1 juli 2024 om 20:58
0

Ik vind die Jeroen Stekelenburg, protégé van Bert Maalderink, juist helemaal dezelfde stijl te hebben van Bert. Hij een beetje het lulletje rozenwater vd sportjournastiek

Heb echt gemixte verwachtingen van morgen. De ene keer denk ik 'matige spelers en tegen een niet top België was het ook niet veel', en dan krijg ik de wedstrijd tegen Oostenrijk weer op mijn netvlies. Het kan echt letterlijk alle kanten opgaan voor mijn gevoel. Van een walk in the park tot een grote deceptie. Zo jammer dat wij gewoon geen enkele wereldtopper hebben waarvan je weet dat die de wedstrijd naar zijn hand kan zetten. Hebben alleen maar 'leiders' die de verantwoordelijkheid niet durven te dragen en de verantwoording bij de 'groep' willen neerleggen.

1 juli 2024 om 16:40
0

Maak je maar geen illusies.
Nederland speelt zonder plan wil en passie.
En dat is waar Roemenië wel mee aan komt zetten.

1 juli 2024 om 16:42
0

Als de spelers van Real Madrid tegen Almere City spelen zonder passie en plan winnen ze ook nog wel. Ik zeg niet dat we 100% zeker van Roemenië gaan winnen, maar we zijn hier toch echt wel de absolute favoriet om door te gaan.

1 juli 2024 om 16:55
0

Mag ik voetbalintelligentie eraan toevoegen? Het is zo statisch en voorspelbaar wat NL doet.

Ben ervan overtuigt daarom Koeman de hele eerste helft tegen Oostenrijk probeerde ze te doen beseffen dat ze anders moesten gaan staan. Vast vantevoren besproken maar niet herkend door de groep.

Ik mis ook een speler die het spel naar de andere kant kan verplaatsen zonder via alle spelers. Een lange bal zoals Frank de Boer kon of later Dailey Blind, we hebben niemand!

1 juli 2024 om 17:01
0

Haha, dat is nou precies waar we voor moeten waken. Oranje met real Madrid vergelijken en Roemenië met Almere City. Italie verloor ook kansloos van Zwitzerland terwijl ze op papier een veel beter elftal hebben en er zijn genoeg voorbeelden. En ik denk dat je Roemenië met Feyenoord kunt vergelijken als over Real praat. Normaal gesproken wint Real dat ook, maar als Real zonder plan of inzet komt, dan wint Feyennoord gewoon (net als Ajax een paar jaar geleden)...

1 juli 2024 om 17:20
0

Zwitserland is wel echt heel veel beter dan Roemenie.

1 juli 2024 om 17:29
0

Wat een onzin verhaal! Roemenië heeft meer individuele klasse spelers en is voetballend absoluut beter.

1 juli 2024 om 17:36
0

Echt totaal niet. Hoe kom je erbij 😅 ze hebben een prima keeper en 1 talentvolle verdediger. Dat is het. Zwitserland staat dan ook 26 plekken hoger op de ranglijst.

1 juli 2024 om 16:43
0

Joh, 4-0.

1 juli 2024 om 16:44
0

Een ding kan ik je zeggen: dit Oranje heeft het niveau niet om een ''walk in the park'' wedstrijd te spelen. Het wordt óf hard werken en een overwinning met 2 doelpunten verschil, óf een gemakzuchtig Oranje en we gaan eraf.

1 juli 2024 om 17:20
0

Rangnick is tactisch wel van een hoog niveau tegenover de gemiddelde bondscoach en Oostenrijk is zeker geen bij elkaar geraapt zooitje, maar het zijn allemaal jongens die in de Redbull filosofie zijn opgevoed, past allemaal goed in elkaar. Daar heeft zelfs Frankrijk met al die topspelers het moeilijk tegen.

Wake up call voor NL, hopen dat de focus er nu weer volledig is. Zie geen walkover, maar er eentje meer maken dan Roemenië dat moet gewoon gebeuren

1 juli 2024 om 17:54
0

Tegen Oostenrijk was Nederland al geplaatst dus kon op halve kracht spelen, uit die wedstrijd valt weinig zinnigs qua conclusies te trekken denk ik.

Zou zomaar kunnen dat we er niet aan te pas komen. En dat tegen Roemenië. Zou een schandaal zijn hoor. Maar Koeman heeft mij nooit kunnen bekoren. Het is net of je altijd naar amateur toneel zit te kijken bij de persconferentie van NL. Ook dat mondje en moeilijk denken van hem. Het is voetbal, eenvoudig spelletje. Ga vrijuit spelen en doe niet zo moeilijk. Eén tip. Stuur Depay naar huis. Over Amateur toneel gesproken. Meneertje 10 is me er één hoor.. pfff

Een week rust was eigenlijk wel goed om de verzuring van de wedstrijd tegen Oostenrijk uit mijn lichaam te krijgen. Hopelijk morgen naar een overwinning en hopelijk worden morgen niet dezelfde fouten gemaakt.

De houding van Koeman is dan ook bespottelijk. Naast zijn hautaine optreden ook nog eens, en dat is het meest negatieve, een tactisch bijzonder zwakke coach. We moeten het er maar mee doen. En ik zie de KNVB na een slecht optreden morgenavond, ook niet afscheid nemen van hem. Want wie moet er dan voor de troepen? Nou, gewoon Slot of Bosz af en toe inhuren. Kan de voorzitster wel een vrouwelijke coach aanstellen om de boel een beetje draaiende te houden. Hebben we die inclusieve horde ook maar even genomen!;-)))

1 juli 2024 om 19:01
0

Mourinho is een bijzonde onsympathieke man, maar maakt dit NL met deze specifieke kwaliteiten gewoon een kampioensteam...

Een Wiegan zou wellicht ook een optie zijn. Het zou een betere optie zijn dan Koeman in ieder geval. Wellicht dat v Bronckhorst ook nog een optie is.

Juornalisten vinden het vreemd dat spelers en coach niet graag voor de camara verschijnen of wat zinnigs vertellen. Het maakt toch niets uit wat spelers of een coach zeggen , een journalist maakt er toch vaak zijn eigen verhaal van , of stuurt aan op het antwoord wat zij graag willen horen.

Koeman begint een beetje door de mand te vallen. Dit ek is zijn eindstation. Ik had m voor dit ek hoog staan. Helaas.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren