Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn komt met verklaring voor maniertjes Klaassen: ‘Dan ga je je verlagen’

Laatste update:

Valentijn Driessen denkt te weten waar de 'maniertjes' van Davy Klaassen vandaan komen. De middenvelder van Ajax kwam afgelopen seizoen verschillende keren negatief in het nieuws door betrokken te zijn bij opstootjes en heeft daar van de nieuwe trainer Maurice Steijn iets van te horen gekregen. Volgens Driessen heeft het te maken met een gebrek aan kwaliteit, zo vertelt hij bij De Oranjezomer.

Op de vraag van presentatrice Hélène Hendriks wie op dit moment de beste papieren heeft voor de titel is Driessen stellig. "Feyenoord", aldus de journalist van De Telegraaf. "Die doen echt hele goede zaken. Ik heb Stengs gisteren (donderdag tegen Villarreal, red.) een half uurtje gezien, dat is gewoon een hele goede speler. En ze gaan zich dit weekend versterken met die Kroaat (Ivanusec, red.)."

Bij Ajax draait de voorbereiding voorlopig om het bevorderen van het teamproces. Een van de spelers die onder een vergrootglas ligt is Klaassen. "Die loopt altijd te zeuren en te zeiken", zegt Driessen. "Hij is natuurlijk gefrustreerd omdat hij het niet meer bij kan benen. Hij wordt oud (30, red.). Dan ga je je verlagen tot dat soort dingen. Hij moet gewoon aan het voetballen denken."

Steijn gaf tijdens het trainingskamp in het Duitse Herzogenaurach aan een einde te willen maken aan de 'maniertjes' bij Ajax. "Ik wil van dat reageren af", zo vertelde hij tegenover de geschreven pers. "Als trainer van Sparta ergerde ik me kapot aan het gedrag van sommige Ajacieden. Maar ook van PSV, bijvoorbeeld in de bekerfinale. Davy doet zichzelf daarmee tekort, want hij is helemaal niet zo’n jongen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Dat hebben we zelf ook wel door Falentijn dat Klaassen op z'n retour is en daardoor kleuter gedrag vertoond.. Hoop dan ook dat Steijn er korte metten mee maakt, dat jank gedrag van vorig seizoen hoop ik niet meer te zien

29 juli 2023 om 08:29

Het zal dit jaar allemaal wel meevallen aangezien de grootste huilbaby uit de Eredivisiegeschiedenis tegenwoordig actief is in Turkije.

29 juli 2023 om 08:34

Iets meer respect voor iemand die zoveel meer gepresteerd heeft dan jou en in zijn linker kleine teen meer talent heeft dan jij in je hele lichaam zou wel op zijn plaats zijn.

29 juli 2023 om 08:39

Ook die werd ouder en begon zich te verlagen tot dit gedrag. In het begin niet.

Ik weet niet of dit gedrag er in A'dam insloop door de Zuid- en Midden- Amerikaanse enclave of door Europese wedstrijden zoals Valencia en Gestafe. Dit wordt verafschuwd in A'dam, behalve als hun eigen ploeg het doet. Dan is het slim, bla, bla. Sommige niet Ajacieden vinden het slim van Gestafe en prachtig te zien hoe Ajacieden gefrustreerd raakten, maar verafschuwen en bekritiseren Ajacieden als zij het in de eredivisie doen. Misschien dat daarom voetbal 1 van de meest zo niet de meest populaire sport is.

29 juli 2023 om 08:39

Lekker laten gaan Paul, jaa Tadic was vorig seizoen echt een jankerd maar de seizoenen daarvoor was er niet veel aan de hand.. Snap best dat als je geen Ajacied bent je een grafhekel aan hem hebt.. Daarbij heeft hij misschien Toivonen nooit zien spelen, dat is by far de vervelendste die ik ook.heb mee gemaakt

29 juli 2023 om 08:43

@paulr,

Omdat iemand goed kan voetballen wilt niet zeggen dat hij meer gepresteerd heeft. Misschien heeft dickov wel een medicijn uitgevonden die levens redt.

29 juli 2023 om 08:43

Waarom mag die dat niet zeggen, Omdat het Tadic is?

Voor de rest klopt het wat hij zegt hij loopt altijd te zeuren. En ja Tadic kan verschrikkelijk goed voetballen.

29 juli 2023 om 09:11

@kokkie Vlak Van Bommel niet uit, die kon er ook wat van!

29 juli 2023 om 09:36

@4fredondo: Iemand die met zulke teksten komt op VZ zou een levensreddend medicijn hebben uitgevonden? Ja, in theorie zou het kunnen, maar in de praktijk acht ik het vrijwel onmogelijk, omdat ik van dat soort mensen net iets anders taalgebruik verwacht.

29 juli 2023 om 09:49

Huil baby? Je klinkt hetzelfde!

29 juli 2023 om 09:58

@Paul, beetje drogredenatie. Tadic is gewoon een aansteller geweest, zoveel lachwekkende filmpjes met zijn schwalbes. Heeft hij helemaal niet nodig. Zeker als hij meer talent in zijn linkerteen heeft dan ik.

29 juli 2023 om 10:11

Bizar dat je iemand aanvalt op prestatie gebied. Prestatie bestaat niet alleen op het voetbalveld. Ook ik vind tadic een walgelijke speler. Ga je nu ook zeggen dat ik minder heb gepresteerd dan tadic?

29 juli 2023 om 10:15

Hahaha Kokkie, wat een gezever man. Tadic is al jaren steevast grootste griezel op de Nederlandse velden. Ja ook de beste voetballer, maar ook de voetballer met de naarste maniertjes, dat is niet één seizoen aan de gang.

29 juli 2023 om 12:07

@PaulR wellicht dat Tadic meer gepresteerd heeft als voetballer en een betere voetballer is, maar er zijn vele talenten die mensen kunnnen hebben. Verder kun je een geweldige voetballer zijn, maar nog steeds een kwal van een vent.

29 juli 2023 om 12:37

Afgelopen seizoen was het wel heel erg met tadic, berghuis, Klaassen, de jong, Xavi.
Heb het idee dat ze met het gedrag de supporters ook alleen maar meer opfokken. Gedrag is natuurlijk van de supporters niet goed te praten maar al dat gejank in het veld helpt in ieder geval niet

29 juli 2023 om 09:42

Ik snap vooral niet dat deze nietszeggende falende en zogenaamde journalist met bagger deze aandacht krijgt. Alleen maar open deuren en veel aannames. Iedereen kan dit werk wat hij doet gaan doen. Nu ook over Klaassen zegt hij werkelijk niets nieuws of interessants.

29 juli 2023 om 09:57

Je zult wel een bank krijgen hier. Ik kreeg er ook een omdat ik Mislintat een grappige naam dacht te geven ondanks dat ik niets negatiefs over hem gezegd heb. Sterker nog ik ben tot nu toe positief verrast. Maar ja. Ik denk dat er moderators rondlopen die overijverig zijn.

Het klinkt een beetje als Valentijn zelf; omdat hij het niveau niet heeft verlaagt hij zich met rare maniertjes..

29 juli 2023 om 09:25

Precies wat ik ook dacht. Omdat hij ook niet goed genoeg (op de hoogte) is, krijg je vanuit Driessen ook alleen maar speculatie en provocatie, waardoor hij alsnog “relevant” blijft. Het “kijk mij eens wat zeggen” gehalte scoort. Net als dat ontregelende irritante gedrag van Klaassen

29 juli 2023 om 09:47

@brunubasta Dit is een perfecte reactie van jou op de nietsnut Driessen. Hopelijk wordt de man samen met die andere looser Verweij ontslagen door het Belgische Mediahuis. Ik werk in België en daar zijn ze niet gediend van betweters, die alles uit hun duim zuigen.

29 juli 2023 om 10:50

Zou valentijn hier ook stiekem lezen, gad gisteren precies zelfde gezegd

Maar over Klaassen denk ik het zelfde. Hij is bezig met zijn gebrek aan kwaliteit te compenseren.

Hoop dat er nog een club langskomt voor Klaassen. Als wij toch in een overgangsperiode zitten, laten we dan doorpakken.

Dus iemand van 30 kan het tegenwoordig niet bijbenen? Klaassen maakt altijd erg veel (vuile) meters bij Ajax dus die is fit genoeg hoor. Overigens zijn er betere voetballers dan Klaassen met nog meer maniertjes dus het is een kwestie van je karakter. Irritant natuurlijk. Wel ironisch dat Valentijn het nou net over maniertjes gaat hebben trouwens.

29 juli 2023 om 08:45

Tja Tadic was toch ook 1 van de betere en ook irritant. Nee dat was geen winnaars mentaliteit. Die heeft ie wel maar dat irritante staat daar los van.
Davy is altijd een nuttige speler geweest. Alleen voetballend kwam die tekort. Nu het niet loopt zie je dat beter

29 juli 2023 om 09:26

Suarez, Ibrahimovic. Al moet ik zeggen dat de Suarez van barca op zich nog wel meeviel. Misschien omdat het barca van toen zo goed was dat je geen maniertjes nodig had?

29 juli 2023 om 10:32

Heel dat Barcelona team had vieze maniertjes. Behalve Puyol dat was echt een heer op het veld. Bij elke overtreding rollen, halve team die naar de scheids rent om een gele kaart aan te naaien en ga zo maar door....

29 juli 2023 om 10:38

Klaassen kan het wel degelijk niet meer bijbenen. Die vuiler meters zijn hel goed, maar als je daardoor niet tijdig terug bent in positie, maak ze dan maar liever niet. Dat is dan ook direct het probleem van Klaassen, naast dat zijn functionele techniek niet goed genoeg is om in de drukte van het middenveld een sleutelrol te spelen in de opbouw. Een snelle een twee lukt nog wel, maar aannemen en spelverleggen met een speler kort op hem is echt net te veel gevraagd. Zou klaassen eerder gaan opstellen als valse spits, zoals destijds sirm de jong dan dat hij een serieuze optie is voor het middenveld.

Verbaast me dat Valentijntje nog steeds een podium krijgt.

29 juli 2023 om 08:43

In dit geval zegt hij niks geks hoor, Klaassen was vorig seizoen vaak een irritant ventje wanneer hij er niks van bakte.

29 juli 2023 om 08:59

Ook als hij er wel wat van bakte 😄. Valt me wel op dat bij opstootjes vaak de kleinste mannetjes vooraan staan.

29 juli 2023 om 09:06

hahaha ... Chiwawa gedrag

29 juli 2023 om 09:10

Vind de manier waarop ook zo mooi. Met zijn handen in zijn zij, naar adem snakkend, neus ophalend, daarna in discussie met de scheids, handen op de knietjes als het niet lukt, een roggel en weer verder 😄

Wat was het fijn toen kleuter Driessen op vakantie was. Wat een triest figuur is het ook. Ga fijn bij Boulevard zitten. Lekker achterklap over artiesten waar niemand in is geïnteresseerd. Pas je goed tussen.

Het zal voor niet Ajax-fans vast wel vermakelijk zijn als een debiel als Valentijn Driessen op tv alle ruimte krijgt om los te gaan over Ajax, maar voor mij als Ajax-fan is het behoorlijk irritant. De man krijgt alle ruimte om ongeremd zijn mening over Ajax te geven, waarbij onwaarheden en suggesties in een grote mengelmoes terecht komen. Vraag me af waarom deze man zoveel ruimte krijgt om zijn shit over ons uit te storten.

29 juli 2023 om 09:39

Ik ben geen Ajacied, maar ik vind het ook niet vermakelijk. Wat nog veel erger is, het voegt helemaal niets toe aan deze ooit prachtige site waar serieuze artikelen over voetballen verschenen. Maar over jouw club verschijnen er tenminste nog artikelen. Je zal maar fan zijn van een club buiten de top 3 dan verschijnt er zelden of nooit iets over je club. Dat er meer artikelen over de top 3 clubs zijn is volkomen logisch, echter het totaal doodzwijgen van clubs is heel erg fout. Ik ben zelf Twente fan en we krijgen best nog wat aandacht hier. Maar van de 10 artikelen zijn er ook 8 die er alleen zijn om Twente te bashen. Wanneer we zoals van de week daar om vragen (rellen) dan is dat prima, maar wanneer ik zie hoe De Telegraaf zich gewoon zonder wederhoor te plegen voor het karretje van Volendam heeft laten spannen en VZ aan die leugens ook nog meerdere artikelen wijdt dan zal het je duidelijk zijn dat het geen Ajax "voorrecht" is. Want in het contract van Eiting staat gewoon een afkoopsom.

29 juli 2023 om 09:48

Ik bied de ruimte die Valentijn Driessen hier krijgt met alle liefde aan, aan de wat kleinere clubs in de ED. Ik kom zelf uit Nijmegen, ben Ajacied, maar heb ook wel een zwak voor NEC. Maar ook daar zie ik nauwelijks berichten over. Dus ben het zeker met je eens.

En het lost meerdere problemen op. Wij worden minder opgezadeld met de 'verklaringen' van Valentijn en de rest van het land krijgt iets meer aandacht.

31 juli 2023 om 20:47

Succes supporter

31 juli 2023 om 21:35

Wie?

29 juli 2023 om 11:07

In het gros van de gevallen bericht de Telegraaf gewoon nieuws dat blijkt te kloppen. Ook bij bijv. de transfer van Stengs wisten zij als eerste onder welke financiële voorwaarden dit gebeurde. In hun krant/website staat over het algemeen erg betrouwbaar nieuws.

Alleen in hun podcast wordt er meer gespeculeerd. Maar daar is op zich toch helemaal niets mis mee? Het is een podcast, geen nieuwsartikel. Hierin worden ook veel meningen en verwachtingen (/lees: speculaties) gedeeld. Deze kunnen uiteraard goed of fout blijken te zijn. Dat is echter altijd het gevaar dat zo'n soort praatprogramma met zich meebrengt. Ik denk daarom dat je die podcast en de krant als twee losstaande zaken moet behandelen.

Ik snap dan ook niet waarom Ajacieden altijd maar zeuren over die twee. Hoe je het ook wendt of keert, ze breken ook veel echt nieuws. Maar door de aversie van Ajacieden jegens Verweij en Driessen levert het VZ zoveel clicks op dat ieder woord in hun podcast ook op deze site komt te staan. Het is eigenlijk niet nieuwswaardig en het zou hier niet moeten komen maar het levert VZ zoveel op dat ze het posten. Hierdoor ziet men het verschil niet meer tussen echt nieuws en een podcast.

Daarnaast zijn supporters zelf net zo erg als die twee. Ieder nieuwtje van Verweij of Driessen noemt men onbetrouwbaar of zou komen vanuit rancune. Echter blijken ze meestal toch gelijk te hebben en zijn het de supporters die uit haat/rancune reageren. Laten we elkaar lekker in hun waarde houden. Wij houden allemaal net zo goed als die twee van lullen over voetbal. Het enige verschil is dat er over onze posts niet 5 artikelen worden geschreven door VZ.

29 juli 2023 om 14:47

Klopt de Telegraaf? Af en toe wel. In het geval van Ajax (en ook mijn club) zitten ze er vaak goed naast. Er zit gewoon een groot sensatiegehalte in bij de Telegraaf, waarmee ze bieden wat hun lezers willen. Dan vind ik een VI vaak iets betrouwbaarder, die hebben wat betere bronnen.

Nu weten we ook waarom Valentijn en Mike Verweij zich vaak zo gedragen; gebrek aan kwaliteit...spiegeltje, spiegeltje.

We zien wel hoe het seizoen loopt. Vorig jaar was Ajax torenhoog favoriet doordat ze 100 miljoen hadden geïnvesteerd. Demonstratie wedstrijd tegen Rangers, waar PSV van verloren had. Dus Ajax was veel en veel sterker dan iedereen. Nou we weten allemaal hoe dat gelopen is. Wie weet vertrekt er nog een dragende speler bij Feyenoord. Als ze straks 25 miljoen bieden voor Giminez is hij echt wel weg.

Deze onbenul heeft geen ingangen meer dus gaat hij weer even los , ach totaal niet serieus nemen deze vent , hij is gefrustreerd dat hij geen nieuws meer krijgt dus zuigt hij alles uit zijn duim net als die andere onbenul Verweij . maar als er straks 2/3 aankopen zijn gedaan zullen ze ook wel weer commentaar hebben , ik zou ze aanraden weer wat azijn in te slaan .

Valentijn is wel echt op zijn ergst wanneer hij de psychologisch expert gaat uithangen. Wat een lariekoek weer allemaal

Kan de beste man niet gewoon weer op vakantie gaan.
Is paar daagjes terug en komt nu mn neus alweer uit.

Betweter

Het orakel Valentijn spreekt weer eens. Wederom komt er geen zinnig woord uit. Het gebrek aan kwaliteit was voornamelijk aan de trainers kant. Zelfs als speelden Messi en Ronaldo mee, dan was Ajax nog geen kampioen geworden. Maar feit blijft dat Klaassen een van de negatieve uitblinkers was.

Iedereen zal zich storen aan maniertjes van voetballers, zeker als ze niet presteren. Neem nu Klaassen, die staat voor bijna 3,3 miljoen per jaar op de loonlijst van Ajax. Dan mag je er wel hogere verwachtingen bij hebben.

Kunnen we het bashen van Ajax en alles eromheen dit seizoen achterwege laten op VZ. De Telegraaf is zijn ingang kwijt bij Ajax en dat zullen ze weten bij Ajax.

En ja maniertjes zijn er, bij Klaassen en bij de hele voetballerrij. Niet door gebrek aan kwaliteit maar door gebrek aan opvoeding. Het is een weerspiegeling van de maatschappij waar "niet lullen, maar poetsen" alleen nog op tegeltjes staat in de WC bij de 87-jarige Tante Bep.

Wel bij met de no-nonsens aanpak van Steijn bij Ajax, of je nou voor Ajax bent of niet. Of het nou een goede trainer is of niet, dat aanpakken van het gezeik onderschrijf ik helemaal.

29 juli 2023 om 10:48

Steijn moet zich lekker gaan bezig houden met spelers verbeteren ipv dit populistisch gelul. Dit is de eerste min in mijn optiek en zeker geen plus. De kans is groot dat hij met Rensch en Sanchez als rechtsback het seizoen ingaat. Als ik dan Rensch weer als een amateur tegen een Duitse derde klasser een tegengoal zie inleiden, dan zou hij verdomme daar boven op moeten zitten. Ipv zieltjes winnen bij de rest van Nederland. Of nog steeds het gebrek aan kansen afmaken bij Brobbey, dat is niet afgenomen. Ga daar lekker mee aan de gang. Steijn begint met dit soort onzin op een grote fout te lijken ipv een succes. Vergelijk het maar met Ten Hag. Die was in interviews tijdens de voorbereiding niet bezig met het gedrag van bv noa lang. Die was vooral bezig met de verbeterpunten en uitleggen waar hij naar toe wilde qua spel. Steijn heeft nog niet een keer uitgelegd wat hij nou wil qua spel anders dab containerbegrippen zoals fitheid en discipline. Je hoeft niet alles weg te geven, maar ik begin het aardig zorgwekkend te vinden dat dergelijke randzaken de boventoon voeren in interviews van Steijn.

29 juli 2023 om 11:23

Niet goed gekeken, hij heeft tegenover de pers en Rensch aangegeven dat ie dat totaal niet wil zien. Bovendien is hij afhankelijk van wat er aangekocht wordt en waar de andere clubs strooien met contracten en aankopen is hij bij Ajax verdacht stil. Steijn is een totaal andere trainer en ondanks dat ik vooraf dacht dat het niks werd, denk ik dat de no-nonsens aanpak best prettig is. Maar goed, ieder zijn mening. We gaan hert zien!

Waarom noemen we de beste man in de titel bij voornaam, en niet gewoon bij achternaam? Of hebben we het vanaf nu ook over Sjoerd, Mike, Rik en Ibrahim?

Als Stengs “zo goed” was, dan kwam hij niet met hangende pootjes terug naar de NL competitie. Hij heeft het simpel weg niet waargemaakt in het buitenland. Dus nu een downgrade en hopen op een upgrade als hij in de Micky Mouse competitie er 15 inlegt.

Zou me als Feyenoord suporter zorgen gaan maken , als falentijn
zegt dat je kampioen word , dicht ik Ajax de beste kansen toe 🤣🤣

Gisteravond bleek wederom dat alles wat ajax is verkeerd is in de ogen van valentijn.. klaassen is geen knip voor de neus waard en het handelen van ajax aangaande spertsyan kan ook niet.. youri geeft vervolgens aan dat de telegraaf niks schreef over til die overkwam van spartak of die speler van NEC maar valentijn lult er gewoon overheen.. meten met twee maten dat is het.. waardeloze figuren die valentijn en ook verweij..

Valentijn is een rat, maar hier heeft hij gelijk in. Als je kwaliteit tekort komt, ga je je richten op andere zaken om te verhullen dat je niet goed genoeg bent. Klaassen moet gewoon zijn geld pakken in een mindere competitie bij een mindere club. Hij kan niet meer mee en zal vaak reserve staan.

De maniertjes van Valentijn zijn ook een gebrek aan kwaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren