voetbalzone

'Van Arsenal weet ik helemaal niets af, dat is mijn probleem ook niet'

Erik van Dam28 jul 2011, 00:39
Laatst bijgewerkt: 28 jul 2011, 00:39
Advertentie

Christopher Samba houdt hoop dat zich in de laatste weken van de transfermarkt een grote club voor hem meldt bij Blackburn Rovers. De 27-jarige verdediger maakt al een paar jaar indruk in het shirt van Blackburn Rovers, een club die graag naar de top wil, maar daar nog lang niet is. Wellicht gevoed door de geruchten dat Arsenal hem al geruime tijd volgt, laat Samba zich nu ook ontvallen dat hij maar wat graag deel zou nemen aan Champions League-voetbal.

/

Behalve Arsenal is ook Tottenham Hotspur al menig maal genoemd als kandidaat-club voor Samba. Blackburn weigert echter nog te onderhandelen in de laatste dagen van de internationale transfermarkt, weet ook de Congolese mandekker. “We zien wel hoe het loopt”, laat hij weten aan the Guardian. “Een speler die niet hogerop wil, doet iets fout en kiest het verkeerde vak. Als voetballer moet je altijd ambitieus zijn. Het is momenteel lastig, maar ik wacht het maar gewoon af.”

“Natuurlijk wil ik graag de Champions League in. Welke speler droomt daar nu niet van? Ik zou liegen als ik zei dat alles goed gaat en ik de Champions League niet in wil. Iedere speler wil dat”, benadrukt Samba. “Maar van Arsenal weet ik helemaal niets af, daar ga ik ook niet over. Het is mijn probleem niet en ik probeer gewoon fit te raken.” Samba's trainer, Steve Kean, kondigde eerder aan dat hij hoopt dat Blackburn over 'drie à vier jaar' ook van Champions League-niveau zal zijn.

Bezig met laden …