voetbalzone

'Van Bommel moet gewoon altijd spelen, maar PSV heeft nu luxeprobleem'

Bart Kruyt10 dec 2012, 08:45
Laatst bijgewerkt: 10 dec 2012, 08:45
Advertentie

Dick Advocaat heeft voor volgende week een luxeprobleem. De oefenmeester van PSV kon zondag in de topper tegen FC Twente geen beroep doen op Mark van Bommel, die door een schorsing op de tribune zat. Hij werd vervangen door Atiba Hutchinson, die een uitstekende wedstrijd speelde. Voor de uitwedstrijd bij NEC is Van Bommel echter weer beschikbaar.

/

Als het aan Willy van de Kerkhof ligt, blijft Hutchinson naast Kevin Strootman spelen. "Mark kan gewoon voor hem spelen en dan is Hutchinson zo’n beetje de stofzuiger van weleer", zegt hij tegen Omroep Brabant. Broer René denkt daar echter anders over: "Hij moet daar gewoon altijd spelen. PSV heeft nu alleen een luxeprobleem. Gelukkig speelden ze tegen FC Twente zoals we het willen zien. Er was passie, gedrevenheid, felheid en de wil om de wedstrijd te winnen, was duidelijk te zien. Een heerlijke topwedstrijd. Complimenten voor het hele elftal."

Dat was Willy met zijn broer eens: "De achterhoede was fantastisch. En voorin liep een herboren Tim Matavz. Donderdag liet hij dat zien, nu weer. Hij was een van de uitblinkers, samen met Hutchinson en Marcelo. De laatste twee wedstrijden, tegen NEC en NAC Breda, kunnen we met een gerust gevoel tegemoet zien. En straks kunnen we dan een heel gezellige Kerst en Oud en Nieuw vieren."

Bezig met laden …