voetbalzone

Van Bronckhorst deelt compliment uit: ‘Hij bracht dreiging in de aanvallen’

Daniel Cabot Kerkdijk19 mrt 2016, 22:07
Laatst bijgewerkt: 19 mrt 2016, 22:07
Advertentie
/

Giovanni van Bronckhorst was niet geheel tevreden na de moeizame overwinning van Feyenoord op De Graafschap (3-1), maar de coach zag wel lichtpunten. 'We krabbelen zo langzamerhand weer wat op. Dat geeft vertrouwen voor de nabije toekomst. Die grote serie met nederlagen ligt gelukkig achter ons”, doelde hij op de periode voor de vier Eredivisie-zeges op rij.

Van Bronckhorst erkende wel dat Feyenoord ronduit belabberd aan het duel begon. “Het eerste half uur was verder onder ons niveau. De voorsprong die De Graafschap nam was op dat moment beslist niet onverdiend. Gelukkig ging daarna bij ons het tempo in het slot van de eerste helft omhoog en dat bleef zo na rust.”

“Uiteindelijk konden we daardoor toch achteraf bezien vrij simpel winnen. Waarbij Bilal Basaçikoglu als invaller opnieuw een prima rol speelde. Hij bracht dreiging in onze aanvallen.' Michiel Kramer, die een productief aandeel had in de overwinning, vond het eerste half uur ook slap. “Dan kom je op achterstand em misschien wel terecht”, erkende de aanvaller. “We moeten weer heel diep gaan om zo'n overwinning te krijgen. Dus dat is wel een vervelend dingetje, ja.”

Bezig met laden …