voetbalzone

Van Bronckhorst geeft vijftal talenten de kans en begroet oude bekenden

Peter Nusselder24 jun 2015, 12:00
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2015, 12:00
Advertentie

De selectie van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst begint zondag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en tijdens de eerste training zullen diverse nieuwe gezichten te zien zijn. Van Bronckhorst heeft in zijn spelersgroep plaats voor vijf talenten uit de eigen jeugdopleiding.

voetbalzone

Naast keeper Kamil Miazek krijgen Calvin Verdonk, Stef Gronsveld, Bart Nieuwkoop en Jari Schuurman de kans in Rotterdam. De coach kan eveneens beschikken over de teruggekeerde middenvelder Joey Sleegers, die afgelopen seizoen werd gestald bij FC Eindhoven, en de aan PEC Zwolle verhuurde doelman Warner Hahn. Diens concurrent Kenneth Vermeer heeft rugnummer 1 toebedeeld gekregen.

Ook Sven van Beek en Colin Kazim-Richards krijgen een ‘basisnummer’: de verdediger gaat spelen met rugnummer 3, de spits krijgt 9, meldt Feyenoord op de officiële website. Overigens stelt Voetbal International dat Kazim-Richards bezig is een transfer naar het Midden-Oosten te realiseren. Dirk Kuyt gaat in De Kuip met zijn vertrouwde rugnummer 7 voetballen. Kuyt ontbreekt zondag overigens nog, net als Karim El Ahmadi en Jordy Clasie.

Bezig met laden …