voetbalzone

Van Bronckhorst: 'Ik weet dat Kazim met bijrol om kan gaan'

Bart Kruyt23 sep 2015, 14:23
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2015, 14:23
Advertentie

Colin Kazim-Richards was vorig seizoen een vaste basisspeler bij Feyenoord, maar is zijn plek in het elftal kwijtgeraakt aan zomeraankoop Michiel Kramer. Afgelopen zondag kwam hij tegen Roda JC Kerkrade ook als invaller niet in actie, maar toch vestigde Kazim-Richards de aandacht nog op zich, door na het laatste fluitsignaal ruzie te maken met Roda-verdediger Gibril Sankoh.

voetbalzone

Woensdag werd Giovanni van Bronckhorst gevraagd of hij nog van plan was om maatregelen te nemen tegen Kazim-Richards. Daar zal geen sprake van zijn. “Kramer kwam naar mij toe om te zeggen dat Kazim met zijn gedrag hem juist beschermde. Dat vond ik mooi”, zei Van Bronckhorst volgens RTV Rijnmond op zijn persconferentie.

“Kazim moet wennen aan zijn bijrol, dat is nieuw voor hem bij Feyenoord”, vervolgde Van Bronckhorst. “Maar ik weet dat hij ermee om kan gaan.” De wedstrijd tegen Roda was de eerste wedstrijd van dit seizoen waarin Kazim-Richards niet meedeed; in vier van de zes competitieduels had hij zelfs een basisplaats.

Bezig met laden …