voetbalzone

Van Bronckhorst: 'Ik wil met hem meedenken als hij elders wil spelen'

Daniel Cabot Kerkdijk05 dec 2015, 07:50
Laatst bijgewerkt: 05 dec 2015, 07:50
Advertentie

De wegen van Anass Achahbar en Feyenoord scheiden waarschijnlijk in de winterstop. De aanvaller komt onder trainer Giovanni van Bronckhorst niet meer van de tribune af en de oefenmeester weet dat het voor jeugdige spelers belangrijk is om elke week aan spelen toe te komen. De club is bereid om aan 'een oplossing' mee te denken.

voetbalzone

Van Bronckhorst heeft voor Colin Kazim-Richards op de bank gekozen achter Michiel Kramer. De Turks international is echter niet heel productief, maar dat is voor de oefenmeester van Feyenoord geen punt. "Ik kijk niet alleen naar doelpunten, maar ook naar vorm, fitheid, hoe ze spelen op de training en in de beloften", zo vertelt Van Bronckhorst zaterdag in gesprek met De Telegraaf.

Achahbar moet zodoende zijn minuten bij het tweede van Feyenoord pakken. Van Bronckhorst ziet geen reden om zijn elftal te wijzigen en de selectie heeft amper last van blessureleed, zodat de bank ook ongewijzigd blijft. "Een luxe, maar ook moeilijk voor andere spelers om daar tussen te komen. Vandaar wil ik meedenken met Anass als hij na de winterstop elders aan spelen wil toekomen."

Bezig met laden …