voetbalzone

Van Bronckhorst opgelucht: ‘Maar 27 punten maakt je nog geen kampioen’

Yanick Vos16 okt 2016, 17:30
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2016, 17:30
Advertentie
/

Feyenoord heeft ternauwernood drie punten overgehouden aan het uitduel met NEC (1-2). Dankzij laten doelpunten van Nicolai Jörgensen en invaller Michiel Kramer gingen de drie punten mee naar Rotterdam. Opluchting overheerst na afloop bij trainer Giovanni van Bronckhorst, al is de coach ontevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg.

“Onze eerste helft was niet goed. We waren niet scherp en kwamen meteen op achterstand. Natuurlijk mag je weleens een slechte dag hebben, maar dat mag nooit aan je mentaliteit liggen”, concludeerde Van Bronckhorst na de wedstrijd in gesprek met FOX Sports. De trainer zag NEC al vroeg in de wedstrijd op voorsprong komen na een fout van doelman Brad Jones. “Brad heeft ons de afgelopen weken vaak genoeg geholpen en gelukkig heeft het ons vandaag geen punten gekost.”

Dankzij Kramer won Feyenoord in Nijmegen. Daarmee gaan de Rotterdammers met 27 punten uit negen wedstrijden ongeslagen aan kop. “Het zegt mij dat we het seizoen goed begonnen zijn, maar 27 punten maakt je nog geen kampioen. We zullen dit moeten vasthouden en doorzetten. We kijken niet naar andere teams, maar naar onszelf.”

Bezig met laden …