voetbalzone

Van Bronckhorst repliceert: ‘Vervelend dat zoiets gesuggereerd wordt’

Daniel Cabot Kerkdijk22 feb 2015, 13:08
Laatst bijgewerkt: 22 feb 2015, 13:08
Advertentie

Giovanni van Bronckhorst spreekt resoluut tegen dat hij een slechte verstandhouding met Fred Rutten heeft. De assistent-trainer van Feyenoord zou niet goed met de hoofdtrainer kunnen opschieten, maar daar is volgens de oud-international niets van waar. De media suggereerden dat Van Bronckhorst én Jean-Paul van Gastel zich niet belangrijk genoeg voelen.

voetbalzone

“Wij werden neergezet als mensen die niet achter Rutten staan”, vertelde Van Bronckhorst tegen het Algemeen Dagblad, zo citeert journalist Mikos Gouka op Twitter. “Daar was en is absoluut geen sprake van. Het is dan ook vervelend als zoiets gesuggereerd wordt.” Zo wordt beweerd dat het tweetal niets begrijpt van de aanstelling van Patrick Greveraars als assistent.

“Over die onjuiste berichtgeving is uiteraard met Fred gesproken. Ik ben juist blij dat Fred hier werkt, ik kan veel van hem leren.” Het is nog niet duidelijk of Rutten ook komend seizoen voor de selectie van Feyenoord staat. Daardoor is het ook onzeker of Van Bronckhorst en Van Gastel komend seizoen op de loonlijst zullen staan. Het drietal heeft een aflopend contract.

Bezig met laden …