Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Beek kan naar top van LaLiga; deal heeft gevolgen voor Sofyan Amrabat

Laatste update:

Donny van de Beek kan zijn loopbaan vervolgen in Spanje. De 26-jarige middenvelder van Manchester United staat in de serieuze belangstelling van Real Sociedad, zo meldt Noticias de Gipuzkoa en wordt bevestigd door Fabrizio Romano. Sociedad legde afgelopen seizoen beslag op plek vier in LaLiga en komt daardoor uit in de groepsfase van de Champions League.

Manchester United-manager Erik ten Hag heeft Van de Beek duidelijk gemaakt dat er nauwelijks perspectief op speeltijd voor hem is. Volgens de Daily Mail hoopt de Engelse topclub minimaal 23 miljoen euro over te houden aan de verkoop van de Nederlander, die nog twee seizoenen vastligt. Dat is zestien miljoen euro minder dan het aankoopbedrag in de zomer van 2020, toen Van de Beek overkwam van Ajax.

Van de Beek wist in Manchester nooit te aarden en raakte naarmate de jaren vorderden steeds verder uit beeld voor een basisplaats. Afgelopen seizoen liet Ten Hag de middenvelder, met wie hij veel succes boekte bij Ajax, wel geregeld invallen. Het ging begin januari mis voor Van de Beek, die een zware knieblessure opliep. Sindsdien speelde hij geen officiële wedstrijd meer, maar nu is hij klaar om zijn rentree te gaan maken. Van de Beek staat op zestig officiële duels voor de club, waarin hij twee goals en twee assists produceerde.

Sofyan Amrabat
Ten Hag hoopt Sofyan Amrabat deze zomer te kunnen verwelkomen op Old Trafford, maar United moet daarvoor eerst budget vrijmaken. Indien Van de Beek of Fred (die in de belangstelling staat van Galatasaray) verkocht wordt, zal de club actie ondernemen voor Amrabat, zo bevestigt Romano. Fiorentina vraagt dertig miljoen euro voor de 26-jarige Marokkaanse Nederlander, die afgelopen seizoen met de Leeuwen van de Atlas imponeerde op het WK.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Wordt echt tijd dat hij weer lekker aan het spelen komt. Sociedad heeft al jaren een prima elftal staan. De perfecte plek om de draad weer op te pakken.

28 juli 2023 om 22:25

Ik denk dat zelfs sociedad te hoog gegrepen is voor hem. Eigenlijk elke Spaanse club, veel te technisch voor hem. Moet gewoon lekker gaan draven bij een Duitse club. Gewoon de Klaassen -route volgen, niks mis mee

28 juli 2023 om 22:32

Helemaal mee eens!
Alleen dacht ik meer aan de Belgische competitie. Brugge, AA Gent of Antwerp.

28 juli 2023 om 22:33

Je bewijst met je reactie dat je VD Beek niet of nauwelijks hebt zien spelen. Want als er iets de kwaliteit is van VD Beek, is het zijn techniek. Als hij alleen maar lekker kon draven, dan had hij het vast een stuk beter gedaan in Engeland.

28 juli 2023 om 22:36

Ik ben het met je eens dat Donny met zijn gevoel voor ruimte en loopacties goed zou gedijen in de Bundesliga. Donny's spel ziet er op het eerste oog niet bijzonder frivool uit zoals bij een David Silva bijvoorbeeld wel het geval is.
Toch beschikt Donny van de beek over een bijzonder goede techniek, kan goed in de kleine ruimte spelen, zijn aannames in de korte ruimte zijn van hoge kwaliteit. Waardoor Donny mits hij zijn niveau weer haalt, juist goed zou passen binnen La liga en vanwege het wegvallen van David Silva zou Donny een goede match zijn met Sociedad.

28 juli 2023 om 22:44

Als je hem een draver noemt en zegt dat Sociedad te technisch voor hem dan lijkt het alsof je weinig wedstrijden van hem hebt gezien. Mensen onderschatten zijn techniek echt zwaar.

28 juli 2023 om 22:58

Ik denk dat letterlijk iedereen op dit forum VDB de laatste jaren niet of nauwelijks heeft zien spelen.

28 juli 2023 om 23:02

PaulR_1982: Die moet je echt even uitleggen, want wat je zegt snijd echt geen hout. Wat je zegt is dat als je alleen maar kan draven doe je het beter in de Engelse competitie, dan als je daaraan ook nog een goede techniek koppelt.

28 juli 2023 om 23:12

Dat is onzin. We moeten ook niet gaan doen alsof Van De Beek niets met een bal kan. Als Sociedad op een manier speelt waarbij het een middenvelder met drive naar de goal nodig heeft, is Van De Beek gewoon een goede optie. Hij heeft een leuke functionele techniek, is goed in de combinatie en kan een bal aardig afwerken. Het is absoluut niet de meest geweldige aanvallende middenvelder, maar mits goed gebruikt kan hij voor veel Europese subtoppers best waarde hebben. De Premier League is alleen totaal geen competitie voor hem.

28 juli 2023 om 23:34

Jij kent Donny pas vanaf het moment dat professor Ten Hag binnenkwam bij Ajax en hem in de loper-rol duwde natuurlijk.

Van de Beek moet zichzelf opnieuw uitvinden en weer gaan spelen zoals hij deed onder Keizer en Bosz.
Dan kan hij technisch mee in Spanje.

28 juli 2023 om 23:43

@universum: oa. Man City en Arsenal spelen goed technisch voetbal. Maar een Liverpool maakt al heel veel gebruik van een hele snelle omschakeling. En daarmee zeg ik niet dat de spelers van Liverpool technisch niets kunnen, maar ze hebben wel veel loopvermogen nodig. En hoe verder je onderin de PL gaat kijken, hoe meer lopers je ziet. Het is namelijk niet zo dat de nummers 10 t/m 20 het in de PL van hun ontzettend verzorgde opbouw en hun korte positiespel moeten hebben.

En VD Beek is veel meer een technisch begaafde voetballer dan een draver.

28 juli 2023 om 23:48

je bent niet wijs de kwaliteit van VD Beek bij Ajax was dat hij altijd op de juiste plek stond maar voetballend was het niet best en dat was ook goed te zien in de premier League met echte verdedigers heb echt medelijden met deze jongen

28 juli 2023 om 22:39

Het zal wel te maken hebben met de Silva ernstige blessure die zijn carrière eindigt.
Grote schoenen om te vullen maar ik laat me graag verassen.

Klik klik klik... top van La Liga. Dan denkt er niemand aan Sociedad. Denk overigens wel dat dit zijn niveau is, dus als ik hem was zou ik daar zeker naar toegaan om gaan om om mijn carrière weer vlot te trekken.

28 juli 2023 om 22:43

Niemand denkt juist aan Barca, Real of Atletico lijkt me. Ik zou toch gokken op Sociedad, Betis, etc. voordat ik het artikel had geopend.

28 juli 2023 om 22:59

Dacht zelf aan (oud) toppers zoals Sevilla, Valencia of Villareal

28 juli 2023 om 23:11

Hadden ook mooie clubs voor hem kunnen wezen inderdaad maar die kun je na afgelopen jaar op basis van La Liga stand met de beste bedoelingen niet classificeren als Spaanse top, althans Valencia en Sevilla dan toch. Villarreal opzich wel, die eindigden netjes 5e tussen Sociedad en Betis in. La Real is anno 2023 wel een erg mooie kans voor Donny overigens, speel je nog direct groepsfase CL zelfs ook.

28 juli 2023 om 23:38

Nou Sevilla zie ik zeker als topclub in Spanje, hebben de afgelopen twee jaar de Europa League gewonnen en zijn in de seizoenen voor afgelopen seizoen keurig in de top 4 geëindigd. Afgelopen seizoen was wat minder, maar met dit jaar CL voetbal voor de boeg zie ik het gewoon als Spaanse topper.

29 juli 2023 om 01:34

Een jaar geleden won Frankfurt de EL en daarvoor Villareal. Ben het ermee eens dat Sevilla in de Spaanse top zit.

29 juli 2023 om 07:35

Gezien de ligging van San Sebastian was 'top van Spanje' meer toepasselijk.

Ben heel benieuwd hoeveel United nog voor hem gaat krijgen en of ie überhaupt nog beetje kan voetballen. Qua transfersom zal t waarschijnlijk niet veel zijn. Hoop dat ie ergens anders weer wat aan zn cariere kan werken. Heeft gewoon hele dure jaren vergooid bij United.

Geweldig voor vd Beek! Sociedad is natuurlijk niet de top, maar wel al jaren een geweldig elftal. Helemaal nu David Silva is gestopt kan vd Beek belangrijk zijn. Sociedad speelt ook aanvallend voetbal(en fysiek), wat goed bij hem past.

28 juli 2023 om 22:50

Gelukkig is vdbeek wel top... Hij mag zijn handen dichtknijpen met zo'n kans.

Donny verdient het om weer lekker te kunnen voetballen. Helaas een ongelukkige tijd gehad bij Manchester United, maarja het zat hem ook niet mee met de concurrentie die hij had. Nu lekker weer ergens anders voetballen en laten zien wat voor topper hij is.

Zou ik zeker doen als ik Donnie was.

Lijkt me sterk dat Sociedad 23m gaat neerleggen voor een 26–jarige van de Beek die al 3 jaar stilstaat in z’n ontwikkeling. Wat heeft hij nou gedaan laatste jaren om dit bedrag te vertegenwoordigen? Het is nou ook niet dat hij nog een talent is..

Mag van mij terug komen naar Ajax en Klaasen laten vertrekken. Maar als het echt waar is zou ik voor het mooie weer kiezen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren