voetbalzone

Van den Bergh heeft geen haast met Nottingham

05 mei 2008, 14:26
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2008, 14:26
Advertentie
Ricky van den Bergh kijkt tevreden terug op zijn stage bij Nottingham Forest. De aanvaller van Heracles Almelo zegt echter geen haast te hebben met zijn transfer naar de Engelse club, die volgend seizoen in het Championship uitkomt.

"Het was een leuk avontuur en voor mezelf was het een goede stage", vertelt de aanvaller in TC Tubantia. "Ook de club had een positief gevoel en de mensen laten me deze week weten of ze zaken willen doen."

Van den Bergh kreeg toestemming voor zijn verblijf bij de voormalige Engelse grootmacht omdat de competitie voor zijn Twentse werkgever toch al ten einde is. "Nottingham weet de prijs die de club voor me wil ontvangen, maar ik heb geen haast. Mijn contract loopt nog door en ik heb dit seizoen door omstandigheden niet veel kunnen laten zien."

De kans is dus zeker aanwezig dat Van den Bergh ook volgend seizoen in het Polman Stadion actief is. "Ik heb het prima naar mijn zin bij Heracles. Ik hoef niet per se weg en wil graag laten zien dat de club me niet voor niets heeft gehaald."

Als Van den Bergh daadwerkelijk naar de club uit de East Midlands verhuist, wordt hij de zesde Nederlandse contractspeler bij Nottingham. Doelman Hans Segers en de oud-internationals Hans van Breukelen, John Metgod, Bryan Roy en Pierre van Hooydonk gingen hem voor.
Bezig met laden …