voetbalzone

'Van den Brom denkt in zoektocht naar opvolger Biglia aan Brama'

Bart Kruyt08 jan 2013, 17:15
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2013, 17:15
Advertentie

Lucas Biglia wil deze zomer vertrekken bij Anderlecht en de koploper van de Belgische competitie is daarom op zoek naar een defensieve middenvelder. John van den Brom overweegt om te winkelen in de Eredivisie, want volgens Het Nieuwsblad is Wout Brama een kandidaat. Van den Brom wil de belangstelling voor de middenvelder van FC Twente niet bevestigen, noch ontkennen.

/

Biglia wil al een tijdje een stap hogerop en lijkt een transfer te willen forceren, nu hij zich niet heeft gemeld voor het trainingskamp van Anderlecht. Brama is in beeld om de Argentijn op te volgen: de 26-jarige middenvelder speelt al zijn gehele loopbaan voor FC Twente, maar heeft eerder al laten weten dat hij ooit nog wel eens in het buitenland zou willen spelen.

Van den Brom geeft aan dat er al wordt gesproken met een mogelijke opvolger voor Biglia: "De zoektocht naar een vervanger komt nu in een stroomversnelling", zegt de coach. "We hebben al contact met de speler die we willen en met zijn management. Die speler kan alleen komen als Biglia vertrekt, maar daar kan ik niet op wachten. De directie weet dat en is ermee bezig."

Naast Brama gaat ook de naam Steven Defour van FC Porto rond, maar zijn zaakwaarnemer ontkent de interesse. "Ik weet van niets. Bij Porto zijn ze heel tevreden over Steven en ze gaan hem zeker niet zomaar laten gaan", aldus Paul Stefani. Junior Malanda van Zulte Waregem is niet in beeld: Anderlecht ziet de negentienjarige middenvelder als een versterking voor de toekomst, maar niet als een directe vervanger voor Biglia.

Bezig met laden …