voetbalzone

Van den Brom ‘trots’ na 0-3 nederlaag: ‘Heb spelers compliment gegeven’

Daniel Cabot Kerkdijk03 okt 2013, 07:56
Laatst bijgewerkt: 03 okt 2013, 07:56
Advertentie

Anderlecht hield ook aan de eerste thuiswedstrijd in de Champions League geen punt over. De Belgische topclub verloor woensdag met 0-3 van Olympiacos. Aleksandar Mitrovic miste bij een stand van 0-1 een strafschop en verergerde daarmee de penaltyvrees bij de club uit Brussel. Konstantinos Mitroglu had de 0-1 op het scorebord gebracht en scoorde na rust nog tweemaal.

John van den Brom was na afloop toch trots op zijn spelers. "Voetbal kan hard zijn, daarvan is vanavond (woensdag, red.) een mooi voorbeeld”, vertelde de Nederlandse oefenmeester na afloop tegen Sporza. “Ik heb mijn jongens een groot compliment gegeven, ik ben trots op mijn spelers. Ze speelden zo goed en creëerden zo veel kansen.”

"Ik zag spirit, inspiratie, tempo en kansen”, verzekerde de ex-coach van onder meer Vitesse. “Dit was absoluut onze beste wedstrijd van dit seizoen, en dat met een heel jonge ploeg. Het is zuur dat we dat niet om konden zetten in een resultaat. Als we deze manier van spelen kunnen vasthouden in de competitie, kunnen we enkel nog groeien." Anderlecht heeft na twee speeldagen nog geen enkel punt en wacht nu een dubbele ontmoeting met Paris Saint-Germain, dat al zes punten pakte.

Bezig met laden …