voetbalzone

Van den Brom wil broertje Hazard in huis halen: ‘Zijn zeer geïnteresseerd’

Peter Nusselder21 mei 2013, 09:30
Laatst bijgewerkt: 21 mei 2013, 09:30
Advertentie

John van den Brom is waarschijnlijk nog maar net bekomen van het kampioensfeest met Anderlecht, maar is nu alweer bezig met de voorbereidingen op het komende seizoen. De Nederlandse oefenmeester hoopt de selectie van Paars-wit op verschillende plekken te kunnen versterken.

/

De club uit Brussel pakte afgelopen weekend de Belgische titel door Zulte Waregem op een 1-1 gelijkspel te houden, en wil de concurrent nu beroven van Thorgan Hazard. De aanvallende middenvelder, die net als zijn broer Eden onder contract staat bij Chelsea maar op huurbasis uitkwam voor Zulte Waregem, staat in de belangstelling van Anderlecht.

“Thorgan is een speler voor Anderlecht”, vindt Van den Brom. “Wij zijn zeer geïnteresseerd”, liet de coach weten aan Extra Time. Voorzitter Roger Vanden Stock is het met zijn trainer eens. “Als zo’n goede speler bij ons zou willen spelen: graag. We hebben een goede relatie met zijn eigenaar Chelsea, maar er is nog niet over gesproken.” Anderlecht is daarnaast geïnteresseerd in Zulte-verdediger Bernard Malanda-Adje, beter bekend als Junior Malanda, en AA Gent-aanvaller Ilombe Mboyo.

Bezig met laden …