voetbalzone

Van der Gaag neemt Marítimo onder zijn hoede

28 sep 2009, 21:42
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2009, 21:42
Advertentie
Micthell van der Gaag gaat mogelijk als interim-coach van Marítimo Funchal aan de slag. De oud-verdediger, die het reserve-elftal van de Portugese club onder zijn hoede heeft, stond maandag samen met zijn assistent Humberto Fernandes op het veld bij het hoogste keurkorps. Dit omdat Carlos Carvalhal niet langer meer hoofdtrainer is.

Carvalho leverde maandag zijn contract in bij het bestuur. De oefenmeester was niet tevreden over de ontwikkeling van de spelers onder zijn leiding, en de resultaten van de afgelopen weken. De eilandbewoners staan na de thuisnederlaag tegen Naval (1-2) van afgelopen weekeinde op de elfde plaats, met slechts vijf ploegen onder hen.

Van der Gaag (37)), die in Nederlander onder meer voor FC Utrecht en PSV speelde, stond in zijn actieve carrière vijf seizoenen bij de Portugese club onder contract. Het is nog onduidelijk of Van der Gaag officieel als interim-coach zal worden aangesteld. Komend weekeinde staat in ieder geval het treffen met Académica op het programma.
Bezig met laden …