voetbalzone

Van der Hoorn: ‘Dan blijf ik het liefste in mijn bed liggen tot het overwaait’

Thijs Post14 apr 2016, 13:31
Laatst bijgewerkt: 14 apr 2016, 13:31
Advertentie

Er is veel kritiek geweest op Mike van der Hoorn, maar sinds de mandekker met Nick Viergever in het centrum van de defensie van Ajax staat presteert hij niet slecht. Dit seizoen kwam hij elf keer in actie in de Eredivisie, waarvan negen keer als basisspeler. Van der Hoorn laat weten dat hij zich na slechte wedstrijden het liefst compleet wil afsluiten van de buitenwereld.

/

“Als ik een slechte wedstrijd heb gespeeld, dan wil ik het liefste in mijn bed blijven liggen tot het overwaait”, laat Van der Hoorn weten via de officiële kanalen van de Amsterdammers. “Na zo’n wedstrijd kan ik echt heel erg in mezelf duiken en denken: shit zeg, hoe heb ik het nou zo kunnen doen? Maar ik moet zeggen dat naarmate ik ouder word, ik dingen beter kan accepteren.”

Van der Hoorn vertelt dat hij zijn gedachten momenteel beter kan nuanceren en volgens hem is dat in de voetbalwereld ook nodig. “Het is nogal opportunistisch. Soms ben je een held en een dag later ben je het haasje. Zo werkt het gewoon.” Het scheelt volgens Van der Hoorn ‘enorm’ om ‘stabiel in je kop’ te zijn.

Bezig met laden …