voetbalzone

Van der Hoorn sluit niets uit: 'Bij topclub gaat het misschien nog sneller'

Matthijs van Laar29 mei 2013, 14:03
Laatst bijgewerkt: 29 mei 2013, 14:03
Advertentie
/

Mike van der Hoorn is er niet het type naar om zich het hoofd op hol te laten brengen. Binnen een tijdsbestek van tien maanden werkte hij zich bij FC Utrecht op van veelbelovend talent tot een van de belangrijkste transferdoelwitten van de Nederlandse topclubs. De geboren Almeerder blijft opvallend rustig onder alle commotie die is losgebarsten.

De twintigjarige verdediger zegt op de hoogte te zijn van de interesse van Ajax en PSV, maar hij weigert vooralsnog zich daarom te bekommeren. Zijn contract bij FC Utrecht loopt nog ruim drie jaar door en dus heeft de club het in eerste instantie voor het zeggen. “Als er iets concreet is, hoor ik het wel van mijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen”, zegt Van der Hoorn in gesprek met Voetbal International.

De jeugdinternational, die zich momenteel met Jong Oranje voorbereidt op het EK in Israël, sluit een vertrek in de zomer niet uit. Hij denkt in ieder geval klaar te zijn voor een stap hogerop, mocht dat ter sprake komen. “Ik weet dat ik de kwaliteiten heb mezelf te kunnen verbeteren en waarom kan dat niet bij een topclub? Wie weet gaat het dan nog sneller.”

Bezig met laden …