voetbalzone

Van der Hoorn wil weg: ‘Het is frustrerend en ik word er moedeloos van’

Gijs Freriks18 dec 2015, 19:30
Laatst bijgewerkt: 18 dec 2015, 19:30
Advertentie

Frank de Boer maakte vrijdag op de persconferentie duidelijk dat Mike van der Hoorn in januari niet mag vertrekken en daar baalt de verdediger toch wel van. In een interview met FOX Sports zegt de voormalig jeugdinternational dat het zijn voornemen voor 2016 is om meer aan spelen toe te komen.

voetbalzone

“Je bent voetballer om veel wedstrijden te spelen, om elke week te starten en in het geval van Ajax om elke week twee keer te starten. En op dit moment voel ik mij dan niet echt voetballer nee. Je wordt er een beetje moedeloos van, het is gewoon vervelend. Je zit wekelijks bij de selectie, maar speelt geen minuut en dat is frustrerend”, aldus Van der Hoorn.

“Ajax heeft gezegd dat ik in principe niet weg mag, tenzij er een bod komt waar ze geen ‘nee’ tegen kunnen zeggen. Maar clubs geven hun geld natuurlijk niet zo snel uit aan een bankzitter, dus ik denk dat het in de winter lastig wordt en dat het in de zomer tot een oplossing moet komen. De tijd om op de bank te zitten is voor mij wel voorbij, ik moet spelen.”

Bezig met laden …