voetbalzone

Van der Schaaf hoopt bij Brøndby weer aan spelen toe te komen

Matthijs van Laar18 jan 2010, 18:53
Laatst bijgewerkt: 18 jan 2010, 18:53
Advertentie

Remco van der Schaaf staat op het punt om een terugkeer naar het Deense Brøndby IF te bezegelen. De middenvelder van Burnley is mondeling al een huurcontract tot medio 2011 overeen gekomen, en het wachten is nu op de autoriteiten om toestemming te verlenen aan de transfer.

De dertigjarige Van der Schaaf bewandelt daarmee dezelfde weg als afgelopen seizoen. Ook toen kwam hij nauwelijks aan spelen toe bij The Clarets, waarop werd besloten de oud-speler van onder meer Vitesse en PSV uit te lenen aan de Deense topclub. Begin dit voetbaljaar keerde hij terug, maar meer dan het warm houden van de tribune zat er vooralsnog niet in.

Het avontuur van Van der Schaaf in Engeland is op z’n zachtst gezegd teleurstellend te noemen. Sinds hij in 2008 overstapte van Vitesse naar de toenmalige Championship-club, speelde hij in totaal slechts één duel. Dit jaar kreeg hij onder de inmiddels vertrokken Owen Coyle geen enkele speelminuut toebedeeld, en onder opvolger Brian Laws lijkt daar weinig verandering in te komen.

Bezig met laden …