voetbalzone

Van der Schaaf voelt zich thuis: ‘Ook na 2011 wil ik bij Brøndby blijven’

Peter Nusselder16 sep 2010, 15:36
Laatst bijgewerkt: 16 sep 2010, 15:36
Advertentie

Remco van der Schaaf heeft het naar zijn zin in Denemarken. De voormalig speler van Vitesse, PSV en Fortuna Sittard scoorde als centrumverdediger alle doelpunten voor zijn club Brøndby IF in het duel met Lyngby IF (3-3), voelt zich thuis in Brøndby en zou zijn verblijf daar dan ook graag verlengen.

“Bewust heb ik gekozen voor een verhuurperiode van anderhalf jaar, ik had geen zin meer op iedere keer heen en weer te worden geslingerd”, vertelt Van der Schaaf, die nog onder contract staat bij het Engelse Burnley, aan Voetbal International. “Ook na 2011 zou ik bij Brøndby IF willen blijven. Qua voetbal en leven heb ik het hier goed naar mijn zin”, laat de verdediger annex middenvelder weten.

“Voor iedere Deense voetballer is het een droom bij deze club te spelen. Ook de taal kan ik redelijk verstaan. Maar of het ook mogelijk is te blijven weet ik niet. Brøndby betaalt nu alleen een huursom, mijn Burnley-salaris kunnen ze niet betalen”, moet Van der Schaaf echter erkennen. “Ik voel me hier fijn, zelfs nu ik de laatste duels niet altijd in de basis stond.”

Bezig met laden …