voetbalzone

Van der Vaart geniet al bij Betis: ‘Dit is de mooiste baan ter wereld’

Daniel Cabot Kerkdijk16 jun 2015, 00:00
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2015, 00:00
Advertentie

Rafael van der Vaart ondertekende maandagavond zijn contract met zijn nieuwe club Real Betis. De middenvelder, 32 jaar, gaat drie seizoenen aan de slag bij de Andalusiërs, die op 6 juli met de voorbereiding op de komende voetbaljaargang van start gaan. De Nederlander zal dinsdagmiddag om 12.00 in het Benito Villamarin worden voorgesteld.

voetbalzone

Met #BienvenidoVanDerVaart heette Real Betis op Twitter de middenvelder welkom. “Ik ben erg blij dat ik hier ben”, vertelde de middenvelder in gesprek met Betis TV. “Dit is een geweldige club en ik heb veel zin om al te beginnen. Dit is voor mij een droom. Mijn familie woont hier dichtbij, in Chiclana, en ik vind het geweldig om in de Primera División te spelen.”

Van der Vaart gaat alles geven, zo verzekert hij. “Als ik speel, geef ik altijd honderd procent. Ik wil winnen en scoren, naast het geven van assists. Dit stadion zit altijd vol en daarom wil ik veel wedstrijden winnen.” Van der Vaart weet dat hij meteen een van de meest ervaren spelers van de selectie van Pepe Mel zal zijn. “Ervaring is belangrijk. Maar ik moet ook goed spelen en we moeten een team vormen. En genieten, want voetbal is de mooiste baan van de wereld.”

Bezig met laden …