Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart geniet van uitblinker bij Nederland: ‘Dan is hij niet te stoppen’

Laatste update:

Rafael van der Vaart is onder de indruk van Memphis Depay, zo laat de analist van de NOS weten tijdens de rust van het oefenduel tussen Nederland en IJsland (1-0 tussenstand). Vooral de fysieke gesteldheid van Memphis kan de voormalig middenvelder van Oranje wel bekoren.

Van der Vaart is na 45 minuten lovend over Memphis. “Ik vind hem megafit. Hij straalt plezier uit en zit helemaal in zijn rol. Echt geweldig. Een beetje uit de spits, soms in de spits. Hij loopt vaak de diepte in, kreeg goede ballen en dan is hij in mijn ogen niet te stoppen.”

De vorm van Memphis kan essentieel zijn voor het EK van Nederland, denkt Van der Vaart. “Als je dit in de spits hebt lopen, dan is dat natuurlijk wel lekker. Als Memphis deze vorm doortrekt komt het helemaal goed. Het is nog maar een oefenwedstrijd, maar alle voortekenen wijzen erop dat hij een goed toernooi gaat spelen.”

Memphis zorgde tijdens de eerste helft tegen IJsland regelmatig voor gevaar, maar wist nog niet te scoren in De Kuip. Xavi Simons deed dat wel en mocht zijn eerste interlanddoelpunt noteren. Koeman gaf tijdens de voorbeschouwing al aan dat het de bedoeling is dat Memphis maandag negentig minuten gaat spelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Helemaal eens met Rafael. Gewoon veruit je beste aanvaller. Alle terechte kritiek af en toe te spijt geen twijfel over mogelijk

10 juni 2024 om 22:03

Klopt als je Memphis enigszins vrij laat is het een hele gevaarlijke speler.

Hij lijkt dit keer ook veel vrijer te spelen ipv het geforceerd willen schieten van 30 meter

11 juni 2024 om 08:32

Tegen de topploegen wordt dat niks, die weten wat hij kan en niet kan. Frankrijk etc zijn wat sterker dan Ijsland uiteraard. Dan worden we toch wel beetje lam gelegd aangezien Gakpo toch ook niet echt kon overtuigen, paar kansjes die hij niet weet af te ronden, aannames niet goed op cruciale momenten. Maar go3d, we zijn door twee keer 4-0 tegen zwakke tegenstanders misschien wel weer verblind. Mijn visie, we mogen blij zijn als we door de groepsfase heen komen, dan is het klaar. Kom maar met alle reacties, maar markeer deze reactie.

10 juni 2024 om 22:27

Nou, niet door mijn gekleurde bril ofzo, maar onderschat Gakpo niet. Die speelde de laatste weken ontzettend goed bij Liverpool met veel creativiteit en passie. Ik vind Depay juist de minste aanvaller uit de voorhoede. En daarmee bedoel ik niet dat ik hem slecht vind..

11 juni 2024 om 08:33

Denk wel door je Liverpool bril, want Gakpo was nou niet heel goed toch? Depay en Xavi heel bedrijvig, maar of het goed was.... Tegen Spanje, Fankrijk, Italie komen we er niet aan....

Is ook wel lekker ballen tegen Canada en Ijsland natuurlijk. Laat het nou maar eens tegen die Fransen zien met je Haarband. Go Memphis

10 juni 2024 om 22:53

Diezelfde Fransen die niet konden scoren tegen Canada?

11 juni 2024 om 00:08

ik hoop dat dit een grap is...

Was toch geen twijfel dat Depay in elk geval 1 van de aanvallers is die zeker is van een basis plaats.
Kan een volle wijdstrijd fit uitspelen, kan op de flank en in de spits prima uit de voeten.

En vandaag toch ook weer de duidelijk drang naar voren en het jagen naar doelpunten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren