voetbalzone

Van der Vaart ziet droomhuwelijk stranden na klap in gezicht Sylvie

Bart Kruyt02 jan 2013, 06:20
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2013, 06:20
Advertentie

Voor Rafael van der Vaart is het nieuwe kalenderjaar vervelend begonnen. De middenvelder van Hamburger SV herstelt momenteel van een hamstringblessure en kan zich volledig op zijn revalidatie gaan richten, nu zijn 'droomhuwelijk' met Sylvie Meis gestrand is. Van der Vaart, die het nieuws zelf bevestigt, was tien jaar samen met de vijf jaar oudere blondine.

/

BILD schrijft dat er sinds de zomer al spanningen waren, maar dat de bom barstte toen Van der Vaart zijn partner een klap gaf tijdens een nieuwjaarsfeest in hun nieuwe huis in Hamburg. Een tiental gasten zou er getuige van zijn geweest en geschokt hebben gereageerd. "Dat was een grote fout van mij", zei Van der Vaart. "Ik ben een idioot en dat spijt me. Dat had niet mogen gebeuren."

"Ik ben heel teleurgesteld dat dit huwelijk voorbij is", vervolgde Van der Vaart. "Alleen Sylvie en ikzelf zijn de schuldigen. We gaan ons er nu voor inzetten dat Damian (Van der Vaarts zesjarige zoon, red.) niet onder de scheiding zal lijden." Van der Vaart vliegt deze woensdag met HSV naar Abu Dhabi voor een trainingskamp en zal bij terugkomst op zoek gaan naar een nieuw huis.

Sylvie blijft in de huidige woning van het paar wonen. "We blijven elkaar met respect behandelen. Jammer dat het zo gelopen is", zei de schone, die in Duitsland een carrière als model en tv-persoonlijkheid heeft. Mede hierdoor koos Van der Vaart in de zomer voor een terugkeer naar HSV, dat de middenvelder overnam van Tottenham Hotspur.

Bezig met laden …