voetbalzone

Van der Wiel stomverbaasd: ‘Geen uitleg, ik vind dat niet gebruikelijk’

Daniel Cabot Kerkdijk11 mrt 2015, 23:14
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2015, 23:14
Advertentie
voetbalzone

Gregory van der Wiel verscheen woensdagavond niet aan het startsignaal van de Champions League-wedstrijd tussen Chelsea en Paris Saint-Germain (2-2). De rechterverdediger mocht pas in de 118e minuut zijn opwachting maken, als vervanger van Javier Pastore. Met de Nederlander in het veld slaagde PSG erin om het gelijkspel over de streep te trekken.

Van der Wiel weet zelf ook niet waarom hij niet in de basis stond. "Ik heb geen woord gehoord, geen uitleg gehad. Zo hoort het niet, vind ik. Dit zijn juist de wedstrijden die je wilt spelen. Het was voor mij ook een verrassing. Ik vind dat niet gebruikelijk, nee. Maar hier gaat het blijkbaar wel zo”, vertelde de Oranje-international aan de NOS.

“Hoe nu verder? Dat weet ik nog niet.” Mino Raiola liet onlangs weten dat de gesprekken met PSG over een nieuw contract moeizaam verlopen. De huidige samenwerking loopt volgend jaar zomer reeds af. Spaanse media verzekerden woensdagavond dat Daniel Alves vanaf komend seizoen in het Parc des Princes speelt. Hij heeft een aflopend contract met Barcelona.

Bezig met laden …