voetbalzone

‘Van Gaal bereidt miljoenenbod op zestienjarige plaaggeest van Özil voor’

Thijs Post04 dec 2015, 08:10
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2015, 08:10
Advertentie

Manchester United heeft het plan opgevat een bod te doen op Reece Oxford, toptalent van West Ham United. Volgens de krant The Times, een krant die zich normaal gesproken niet bezighoudt met wilde transfergeruchten, heeft Manchester United een bod van elf miljoen euro in voorbereiding.

voetbalzone

Oxford was de absolute revelatie op de openingsdag van het nieuwe seizoen. De zestienjarige middenvelder kreeg een basisplaats tegen Arsenal en hij speelde aan fantastische wedstrijd tegen de stadsgenoot: Mesut Özil, die nu juist enorm op dreef is, lag aan de ketting bij de tiener. Dat heeft manager Louis van Gaal van Manchester United ook gezien.

Wonderkind Oxford is jarig op 16 december, hij wordt dan zeventien jaar oud, en dan tekent hij bij West Ham United mogelijk een verbintenis tot de zomer van 2018. Langer kan West Ham United hem niet vastleggen, omdat spelers onder de achttien jaar niet langer dan drie seizoenen mogen tekenen. Manchester United wil in januari mogelijk een bod doen, ook om Manchester City, Liverpool en Chelsea te vlug af te zijn.

Bezig met laden …