voetbalzone

‘Van Gaal had het ook niet gered bij Sheffield United, Huddersfield of Hull’

Peter Nusselder11 okt 2014, 12:10
Laatst bijgewerkt: 11 okt 2014, 12:10
Advertentie

Manchester United nam vorig seizoen afscheid van trainer David Moyes en in de zomer werd Louis van Gaal aangesteld als opvolger. Harry Redknapp, coach van Queens Park Rangers, vraagt zich af waarom iemand als voormalig United-speler Steve Bruce niet de kans krijgt op Old Trafford.

voetbalzone

De 53-jarige oefenmeester, die tussen 1987 en 1996 meer dan driehonderd competitiewedstrijden speelde in de achterhoede van de Engelse topclub, promoveerde in 2013 met Hull City naar de Premier League en the Tigers handhaafden zich op het hoogste niveau, terwijl ze ook nog eens goed presteerden in de Engelse bekertoernooien. Redknapp had Bruce graag in Manchester gezien.

“Van Gaal had het bij Hull niet beter kunnen doen dan hij heeft gedaan”, merkt de QPR-trainer op in de Engelse media. “Hebben ze bij United weleens in de gaten gehad welke heroïsche duels die ploeg speelde in de League en FA Cup? Is Steve weleens in aanmerking gekomen voor de baan? Oké, hij heeft het een paar keer wat minder gedaan, maar Van Gaal had het ook niet gered bij clubs als Sheffield United, Huddersfield Town of Hull.”

Bezig met laden …