voetbalzone

Van Gaal heeft duidelijke doelstelling: 'Eind 2015 bovenaan staan'

Bart Kruyt04 jan 2015, 08:22
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2015, 08:22
Advertentie

Manchester United kwam op nieuwjaarsdag niet verder dan een gelijkspel bij Stoke City en heeft negen punten minder dan koplopers Chelsea en Manchester City. Louis van Gaal weet dat het erg moeilijk zal worden om dit seizoen nog kampioen te worden, maar is van mening dat United wel op de goede weg is. Zijn doel is om aan het einde van 2015 koploper te zijn in de Premier League.

voetbalzone

United bleef ongeslagen in zijn laatste tien wedstrijden, maar Van Gaal is ervan overtuigd dat het nog veel beter kan. "Ik vond 2014 al erg mooi voor mij en mijn spelers, maar ik hoop dat we door kunnen gaan", zei de oefenmeester. "Ik hoop voor de supporters dat we aan het einde van 2015 bovenaan staan. Mijn goede voornemen voor dit jaar is om het team steeds beter te maken, want als coach ben je nooit helemaal tevreden."

"Je hoopt altijd op een perfecte wedstrijd, maar zoals iedereen heeft kunnen zien was onze wedstrijd tegen Stoke zeker niet perfect", vervolgde Van Gaal. "We begonnen erg slecht en we verloren weer twee punten in een uitwedstrijd. We moeten daar stappen in maken, want anders kan je nooit kampioen worden." Zondag speelt United in de FA Cup tegen Yeovil Town.

Bezig met laden …