voetbalzone

‘Van Gaal heeft mij enorm geholpen in mijn ontwikkeling, hij gelooft in mij’

Gijs Freriks20 sep 2015, 11:35
Laatst bijgewerkt: 20 sep 2015, 11:35
Advertentie

Chris Smalling miste dit seizoen nog geen minuut en is dit seizoen tot dusver misschien wel de beste speler aan de kant van Manchester United. De verdediger, die de aanvoerdersband draagt als Wayne Rooney en Michael Carrick absent zijn, is manager Louis van Gaal dankbaar voor het vertrouwen.

voetbalzone

“Alle coaches die ik gehad heb, hebben mij geholpen in mijn ontwikkeling, maar Van Gaal heeft dat het meest gedaan. De manager heeft gezegd dat als je eenmaal aan zijn werkwijze gewend bent, dat je dan zal groeien in je rol. Alle spelers weten nu wat te doen in een wedstrijd en zijn dit seizoen een stuk beter begonnen dan vorig jaar”, aldus Smalling in een interview met Sky Sports.

“Het is fijn om te weten dat de manager vertrouwen in mij heeft en ik hoop dat ik dat kan terugbetalen. Ik geniet erg van het spelletje op dit moment. Vorig seizoen kwakkelde ik in het begin vaak met blessures, maar nu speel ik alles. Het geeft mij vertrouwen dat ik fit blijf en de manager in mij gelooft”, besluit de 25-jarige international van Engeland.

Bezig met laden …