voetbalzone

'Van Gaal heeft niets verkeerds gezegd, ik zou hetzelfde hebben gedaan'

Bart Kruyt03 jun 2014, 23:48
Laatst bijgewerkt: 03 jun 2014, 23:48
Advertentie

Het Nederlands elftal oefent woensdag tegen Wales en die ploeg zal aantreden zonder sterspelers Gareth Bale en Aaron Ramsey. Daar baalt Louis van Gaal behoorlijk van: "Ik heb de KNVB opgedragen om erop aan te dringen dat Wales zou spelen met Bale en Ramsey. Ik weet niet waarom ze niet meedoen", bromde de bondscoach. Chris Coleman neemt Van Gaal niets kwalijk.

voetbalzone

Volgens de bondscoach van Wales heeft Van Gaal niets verkeerds gezegd: "We willen natuurlijk altijd met ons sterkste elftal spelen, maar dat is niet altijd mogelijk", zegt Coleman tegen Sky Sports. "Louis heeft ons team ook complimenten gegeven en gezegd dat we de bal goed rondspelen. Hij heeft niets verkeerds gezegd over ons team en ik zou waarschijnlijk dezelfde klacht hebben als ik in zijn positie zat."

"Als wij op ons best zijn, dan kunnen we het Nederland moeilijk maken", gelooft Coleman. "Het zal een zware wedstrijd worden, maar we kunnen hiervan leren. We kunnen niet naar Nederland gaan om onze tegenstanders te bewonderen. We respecteren spelers als Robin van Persie en Arjen Robben, dat zijn geweldige spelers, maar we gaan de wedstrijd in zonder een fear factor. We kunnen er een wedstrijd van maken."

Bezig met laden …