voetbalzone

‘Van Gaal houdt er andere ideeën op na en vertrouwt op andere spelers’

Gijs Freriks01 sep 2015, 20:30
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2015, 20:30
Advertentie

Javier Hernández rondde maandag zijn transfer naar Bayer Leverkusen af. De 27-jarige aanvaller werd voor naar verluidt 12,5 miljoen euro overgenomen van Manchester United en tekende een contract voor drie seizoenen. Op de website van die Werkself legt Chicharito uit waarom hij voor Bayer koos.

voetbalzone

“Ik heb vanaf het begin gevoeld dat Bayer mij echt wilde hebben. Ik ben hier goed opgevangen en wil met het team veel bereiken. Ik heb met mijn hoofd en met mijn hart voor deze club gekozen. Ik heb veel zin om weer te voetballen, om weer gelukkig te zijn en om mij weer belangrijk te voelen voor een elftal”, zegt de Mexicaan, die met rugnummer zeven gaat spelen.

“Ik heb met Bastian Schweinsteiger gesproken. Hij heeft mij veel positieve dingen over deze club, de speelstijl en de trainer verteld. Louis van Gaal? Hij houdt er andere ideeën op na en vertrouwt op andere spelers.” Coach Roger Schmidt verwacht veel van Hernández: “Bij zo’n speler komt geen scout te pas. We zijn er allemaal van overtuigd dat hij voor ons een geweldige transfer is.”

Bezig met laden …